Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • N-ar fi prima oara cand Barca o ia de la macaronari. De la Inter parca, ultima oara.


    Uite si rusinea catalanilor.

    1994 UEFA Champions League Final

    Milan 4 – 0 Barcelona !!!!!

    A luat-o si Steaua cu 4-0 de la Milan, dar Steaua n-are pretentiile unui club cu 90 de mii de abonati.

    Comment


    • Se mai intampla si d astea ! Nu poti castiga la infinit !

      Comment


      • Pronosticul lui Niki B.

        Gaz Metan-CS Mioveni 1
        Pandurii Tg. Jiu-Sibiu 1
        Sportul-CFR Cluj 2
        Petrolul-Concordia x
        U Cluj-Astra 1
        Otelul -Dinamo 2
        Rapid-Ceahlaul 1
        FC Vaslui-FC Brasov 1
        Tg. Mureş-Steaua x
        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

        Comment


        • Originally posted by CataFOF View Post
          pai si daca unul nu a calcat pe vreun stadion , ce , n`are drept sa scrie sau cum ? tu si cu campionu` , m`ati inebunit cu mersul pe stadion .
          Pana acum 2/3 zile ne-au inebunit cu CINE E PE PRIMUL LOC Acum au coada intre picioare si frica in ei mai ceva ca porcul la taiere si le-a mai ramas si lor treaba cu mersul pe stadion.

          Cica pe STEAUA O PAŞTE LOCUL 1(UNU) PANA DE PAŞTE !!!!

          Borcea cica e si ala OUT pt 6 luni din fotbal....si mai cica cica si iar cica pe dinamo o PAŞTE retrogradarea si iarasi cica o mai PAŞTE si inca un an fara a juca undeva prin EUROPA

          Traiasca Partidul Comunist Stelist Roman cu HINGHERU Rusescu in frunte.

          Comment


          • vise tata vise )

            Chiar dacă Steaua are maximum de puncte de la reluarea campionatului, o parte a fanilor Stelei nu sunt pe deplin mulțumiți de toți jucătorii lui Ilie Stan. unul dintre cei luați în colimator de suporteri este brazilianul Tatu, care, după aceștia, ar fi elementul care înfrânează jocul întregii echipe. Sud-americanul este apărat însă de Mihai Stoica, omul care l-a adus în România și care se laudă cu fiecare ocazie că el este cel care l-a observat pe noul preferat al patronului Gigi Becali: "Am văzut că mulți oameni spun că Tatu înfrânează jocul, că ține prea mult de balon și că ratează foarte mult. Eu spun doar așa, că Tănase, Chipciu și Rusescu, adică exact cei care formează această forță ofensivă deosebită a Stelei, nu ar fi la fel fără Tatu. El îi trage pe toți, dar nu am pretenția să observe toată lumea asta, pentru că în România nu există cultură fotbalistică. Aceiași suporteri care îl contestă acum pe Tatu sunt cei care îl huduiau pe Nicoliță, apoi pe Dică și recent pe Bicfalvi, care este unul dintre cei mai buni fotbaliști ai Stelei. Tatu ar fi ajuns la Porto sau la Benfica dacă nu avea ghinion de accidentări. Așa, a stat pe bară mult timp și acum are o vârstă care nu îi mai permite transferul la o formație atât de mare", a spus Stoica.


            Pana si asta si a dat seama)))

            Pazea...tot ziceati ca in europa va fi slab...cultura fotbalistica ) va demonstra ce stie pustiul , ce instructie va face ! Abia astept !


            Last edited by Champion; 20 March 2012, 21:52. Reason: Automerged Doublepost

            Comment


            • Sud-americanul este apărat însă de Mihai Stoica, omul care l-a adus în România şi care se laudă cu fiecare ocazie că el este cel care l-a observat pe noul preferat al patronului Gigi Becali:
              Mamaligarul ala din Brazilia sa-l ia Meme cu el acolo in America sau in Asia Tatu e bun de speriat greierii pe stadion ca fuge ca prostu si nimic nu se vede la el. Banel Nicolita mai dadea cate un gol din cand in cand si era cu muuuult mai bun decat gazela aia care se poticneste si de propria umbra pe stadion.
              Sa moara MEME,,,ca tot il lauda ala asa de mult,,cand a dat Tatu ultimul gol la Steaua? Mai stie cineva de cate secole nu a mai marcat asta vreun gol?

              Comment


              • Originally posted by Champion View Post
                CALITATE nu cantitate !
                Mda ar dreptate pch, ce sa mai scriem aici , unii la ora aia beau ceiutul iau pastiluta si privesc la chisinau tv povesti !
                iar incepi.....iar itzi dau cu sculele in cap
                Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                prost.

                Comment


                • ...stiu ..samantari,tarani,inculti....
                  Attached Files
                  Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                  prost.

                  Comment


                  • 1. Steaua a investit în jucători noi de 5 ori mai mult decît Rapid şi Dinamo împreună
                    2. Este singura care a făcut pregătire montană
                    3. Şi-a păstrat un lot numeros ca protecţie împotrivaaccidentărilor iminente
                    4. A reuşit să-şi readucă suporterii în tribună, în timpce la rivale au apărut probleme cu fanii

                    Finalul anului 2011: Steaua e la 8 puncte de Dinamo şi la 5 de Rapid. Martie 2012: Steaua a egalat-o pe Rapid în clasament şi e la doar 3 puncte în spatele lui Dinamo! Ce s-a întîmplat în cele 3 luni şi 3 etape de campionat, perioadă în care Steaua aproape că a răsturnat situaţia şi a intrat puternic în lupta la titlu? Mai multe lucruri care au făcut diferenţa şi explică de ce Steaua are maximum de puncte, iar rivalele ei au luat mai puţin de jumătate din ele.

                    1. CAMPANIA DE ACHIZIŢII: Steaua a transferat de peste 3 milioane de euro

                    Campania de achiziţii a roş-albaştrilor din iarnă a fost poate cea mai reuşită din ultimii ani, dar şi printre cele mai costisitoare. Au venit 5 jucători, iar 3 dintre eu au costat 3 milioane de euro. Steaua nu s-a zgîrcit la bani şi i-a dat o lovitură directă lui Dinamo în cazul Pîrvulescu, pe care i l-a furat de sub nas.

                    Jucători aduşi în iarnă
                    Chipciu: 1.500.000 euro
                    Chiricheş: 700.000
                    Pîrvulescu: 800.000
                    Machado: 200.000
                    Dănănae: gratis
                    TOTAL: 3.200.000

                    Rapid, doar gratis
                    Un portar, un mijlocaş defensiv doi atacanţi au venit sub comanda lui Răzvan Lucescu. Pe nici unul însă, Rapid n-a plătit măcar un euro, aceştia venind fie gratis, fie sub formă de împrumut.

                    Jucători aduşi în iarnă
                    Pavlovici: gratis
                    A. Ioniţă: împrumut
                    Vîtcă: gratis
                    Sotelo: gratis
                    TOTAL: -

                    Dinamo, doar ieftin
                    Cei din Ştefan cel Mare au ţinut pasul cu rivala Steaua doar la numărul de achiziţii, aducînd 5 fotbalişti. Aceştia au costat însă de 5 ori mai puţin decît transferurile din Ghencea.

                    Jucători aduşi în iarnă
                    Strătilă: 250.000 euro
                    Curtean: 400.000
                    Tameş: gratis
                    Cosmin Matei: gratis
                    Platini: 10.000 euro
                    TOTAL: 660.000

                    Concluzia: Achiziţiile, decisive la Steaua, inexistente la rivale
                    Steaua s-a întărit considerabil exact datorită a 3 achiziţii: Chipciu, Chiricheş şi Pîrvulescu. Nici unul dintre ei nu are media notelor GSP mai mică de 6,30 în cele 3 etape din 2012, ceea ce înseamnă că au evoluat de la bine în sus. La Rapid, achiziţiile au toate sub 6, iar la Dinamo situaţia e şi mai dramatică: Platini (5,50), Strătilă (5,00), C. Matei (5,00) şi Tameş (4,00)

                    2. COMPONENŢA LOTULUI: Steaua are mereu soluţii, ceilalţi nu

                    Trupa din Ghencea şi-a făcut în iarnă un lot foarte numeros, lucru care a ajutat-o în acest debut. Exemplu: s-au accidentat Latovlevici şi Prepeliţă, dar au intrat Pîrvulescu şi Bicfalvi, care au jucat perfect cu Astra. La Dinamo şi Rapid absenţele unor jucători-cheie s-au simţit imediat: Ioniţă nu e Pancu, iar Kone a lipsit cu Sportul, dar Dorel Stoica nu s-a ridicat deloc la nivelul africanului.

                    3. PREGĂTIRE DE IARNĂ: Cînd Steaua era la munte, rivalele erau în vacanţă

                    Ilie Stan a fost singurul antrenor dintre tehnicienii echipelor de pe primele 4 locuri care şi-a dus echipa la munte pentru un stagiu extrem de dur de pregătire fizică. Din 12 ianuarie, Steaua alerga deja în zăpadă, în Poiana Braşov, perioadă în care Rapid încă nu se reunise, iar jucătorii ei erau în vacanţă, iar Dinamo, deşi sunase adunarea, făcea antrenamente lejere în Bucureşti.

                    Mai mult, atît Dinamo, cît şi Rapid au preferat să stea peste o lună de zile în Antalya, timp în care şi Ciobotariu, şi Lucescu junior le-au oferit mai multe zile libere elevilor săi. În schimb, Steaua, în afara cantonamentului montan, s-a antrenat multe zile în condiţii grele în Bucureşti şi a şi bifat multe amicale în această perioadă.

                    Concluzia: Dinamo şi Rapid dominate de Sportul şi Chiajna
                    Chiar dacă a fost vorba doar despre etapa a 3-a din 2012, cele 3 echipe au arătat total diferit din punctul de vedere al prospeţimii. Steaua a făcut un meci încîntător cu Astra, supunîndu-şi adversarul unei presiuni continue, în timp ce Rapid şi Dinamo au fost dominate fizic de două echipe care se bat la retrogradare: Chiajna şi Sportul.



                    "Cine s-a uitat la meciul Dinamo - Sportul a văzut că Dinamo, nu că nu poate să alerge, dar nu poate nici măcar să meargă, în timp ce la Steaua - Astra am văzut o echipă, Steaua, care a zburdat pe teren din punct de vedere fizic" (Victor Becali, impresar de jucători)

                    "Voi credeţi că Ilie Stan de nebun i-a dus pe jucători la munte? Păi, el a fost fotbalist şi mergea mereu la Forban. Dacă simţea atunci că îi dăunează lui ca jucător, acum mai urca la munte?" (Victor Piţurcă, selecţionerul României)

                    4. SUSŢINEREA SUPORTERILOR: Steaua, în "12" jucători, rivalele şi-au pierdut fanii

                    Ilie Stan şi ceilalţi stelişti au recuperat 3 puncte în această etapă, iar decisiv a fost aportul suporterilor. 25.000 de stelişti au creat o atmosferă entuziasmantă pe Ghencea şi au ajutat echipa să întoarcă de la 0-1. În schimb, la Chiajna, galeria Rapidului i-a cerut demisia lui Răzvan Lucescu şi l-a înjurat nonstop pe Dani Coman, în timp ce la Dinamo - Sportul, puţinii fani ai "cîinilor" l-au contestat pe Ciobotariu.

                    25.000 de spectatori a avut Steaua la meciul cu Astra, cîştigat cu 2-1 pe Ghencea
                    5.000 de spectatori a avut Dinamo la meciul cu Sportul, pierdut 1-3 în "Groapă"

                    5.000 de spectatori a avut Rapid la meciul cu Petrolul, cîştigat 2-0 în Giuleşti

                    Steaua - Dinamo&Rapid 5-2 la "naţională"
                    Un alt capitol la care trupa din Ghencea îşi surclasează adversarele tradiţionale în 2012 e cel al jucătorilor convocaţi la echipa naţională. La ultima acţiune, amicalul cu Uruguay, scor 1-1, Piţurcă a chemat nu mai puţin de 5 stelişti: Tătăruşanu, Chiricheş, Latovlevici, Bourceanu şi Tănase, toţi fiind folosiţi. De la Rapid l-a chemat pe Roman doar după ce Nicoliţă s-a accidentat, dar rapidistul nu a fost folosit, iar de la Dinamo au fost convocaţi Bălgrădean, Dragoş Grigore şi Marius Niculae, însă doar atacantul a intrat.

                    Cum arată clasamentul pe 2012 al primelor 4 din topul general

                    1. Steaua 9 puncte (4-1 golaveraj)
                    2. CFR 7 puncte (4-1)
                    3. Rapid 4 puncte (3-2)
                    4. Dinamo 4 puncte (5-5)

                    Unde conduc Rapid şi Dinamo: la arbitri
                    Există un capitol la care Steaua e condusă de rivalele ei într-un top pe 2012: greşelile de arbitraj. În cele 3 jocuri ale roş-albaştrilor, n-a existat eroare de arbitraj, nici pro, nici contra, în timp ce şi Dinamo, şi Rapid au beneficiat de prestaţiile brigăzilor în primele 3 runde.

                    Echipa: Greşeli pro-contra pe 2012
                    Dinamo 2-1
                    Rapid 2-1
                    Steaua 0-0

                    Cînd se joacă meciurile directe
                    Data Meciul
                    1 aprilie: Rapid - Dinamo
                    28 aprilie: Rapid - Steaua
                    16 mai: Steaua - Dinamo
                    Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                    prost.

                    Comment


                    • Si tot pe locul 4

                      Comment


                      • Iar razi ma? Fii atent ca astazi facem rocada cu voi si etapa viitoare suntem la 3 puncte de voi. Sunteti pa si la revedere.

                        RAUS!
                        9! 9! 9!
                        sigpic

                        Comment


                        • Dau si eu pronosticurile mele, mai putin cele 2 meciuri care sau jucat deja, asta e, nu am fost pe faza...........

                          Gaz Metan-CS Mioveni ----
                          Pandurii Tg. Jiu-Sibiu ---
                          Sportul-CFR Cluj 2
                          Petrolul-Concordia 1
                          U Cluj-Astra 1
                          Otelul -Dinamo 2
                          Rapid-Ceahlaul 1
                          FC Vaslui-FC Brasov 1
                          Tg. Mureş-Steaua X

                          Comment


                          • Originally posted by Champion View Post
                            Si tot pe locul 4
                            e simplu...borcea nu a mai dat banu la arbitrii ca s a operat deci...se vede

                            Unde conduc Rapid şi Dinamo: la arbitriExistă un capitol la care Steaua e condusă de rivalele ei într-un top pe 2012: greşelile de arbitraj. În cele 3 jocuri ale roş-albaştrilor, n-a existat eroare de arbitraj, nici pro, nici contra, în timp ce şi Dinamo, şi Rapid au beneficiat de prestaţiile brigăzilor în primele 3 runde.

                            Echipa: Greşeli pro-contra pe 2012
                            Dinamo 2-1
                            Rapid 2-1
                            Steaua 0-0
                            Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                            prost.

                            Comment


                            • Originally posted by Eu4yas View Post
                              Iar razi ma? Fii atent ca astazi facem rocada cu voi si etapa viitoare suntem la 3 puncte de voi. Sunteti pa si la revedere.

                              RAUS!
                              Da-te jos din corcodus....

                              Comment


                              • Pazea...tot ziceati ca in europa va fi slab...cultura fotbalistica ) va demonstra ce stie pustiul , ce instructie va face ! Abia astept
                                Sa-l vedem pe Neymar in Europa, in fata unor aparari organizate, nu brambureala de curtea scolii care e la echipele din Brazilia.
                                De obicei, te cam grabesti cu toate, acum cateva zile erati si campioni.

                                Sunt convins ca dupa etapa asta Steaua va trece in clasament peste Dinamo. Ca si valoare, Steaua a fost tot timpul peste asa zisa rivala. Io nici nu stiu cine mai baga Dinamo in seama, noi luptam cu CFR, pana la final.
                                Last edited by mr.K; 21 March 2012, 10:49.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google