Niciodata nu a fost steaua peste DINAMO. Dinamo nu va pierde azi si cred ca din urmatoarele 9 puncte vom scoate 7. Vorbim....Lupta este intre DINAMO si cfr, in ordinea asta...restul nu conteaza. Spectatori...
Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Poate ii ajuta Stan. Cu 3 puncte. Altfel, n-au cum.
Eu ma bucur ca incepe sa se joace din 3 in 3 zile. La ce lot de mosnegi are Dinamo, sa-i vezi acusi pe toti cum se rup si stau in carje.
Ala nici nu a atins mingia, nu inteleg de ce se bate apa in piua atat. A intrat si el 12 secunde pe final si si-a dat drumu de emotii ca a jucat cu marele DINAMO chiar in templu.
Comment
-
Originally posted by Champion View PostSi tot pe locul 4
Originally posted by Eu4yas View PostIar razi ma?
Comment
-
Care marele dinamo ca nici macar nu va vedeti la LUPA! Uite il las pe cel de 14 ani si 7 luni, il iau pe cel de 16 ani, e bine?
Ala a jucat tot meciul + ca voiati sa FURATI cele 3 puncte pe la liga nu pe TEREN unde ati fost SURCLASATI/SUBORDONATI!9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Originally posted by ROY View PostAu si dinamovistii lumea lor, paralela uneori cu cea reala ....
@ PCH , dau o sticla de vin de care vrei tu daca la final sunteti campioni .In caz contrar dai tu una ? La alegere...
Si niculae si tucudean sunt extrem de lenti....sunt de careu, puternici. Nu ii vad facand un dribling sau un sprint sustinut. Nu prea avem jucatori de viteza..din pacate.
Comment
Comment