Originally posted by PCH
View Post
Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by PCH View PostDinamo nu va pierde azi si cred ca din urmatoarele 9 puncte vom scoate 7. Vorbim....Lupta este intre DINAMO si cfr, in ordinea asta...restul nu conteaza. Spectatori...Originally posted by Eu4yas View PostHaaaaaaaaahahahaha. Post penibil.
Acesta declaratie ii apartine lui Borcea. El a afirmat intr-o conferinta de presa dupa operatie ca asteapta de la dinamo sa scoata 7 puncte din 9.
Asa ca data viitoare veniti si voi cu o replica originala si nu copiata de la Borcea
Comment
-
stie 3 jucatori de la steaua....dar el e stelist Tipic, majoritatiea behaitorilor nu au habar 3 jucatori din toata istoria rusinoasa a clubului, dar ei sunt suporteri!
Pot sa zic 3 de la Dinamo? Nu stiu daca-s jucatori, dar eu ii zic, oricum: Stratila, Moti si Scarlatache.
Si niculae si tucudean sunt extrem de lenti....sunt de careu, puternici. Nu ii vad facand un dribling sau un sprint sustinut. Nu prea avem jucatori de viteza..din pacate.
Vi-l dam pe Tatu. Asta fuge dupa umbra lui.
Comment
-
Originally posted by Ivan Marian View PostHahahahaaaaaaaaa post penibil si sa si zic de ce e penibil.
Acesta declaratie ii apartine lui Borcea. El a afirmat intr-o conferinta de presa dupa operatie ca asteapta de la dinamo sa scoata 7 puncte din 9.
Asa ca data viitoare veniti si voi cu o replica originala si nu copiata de la Borcea
Comment
-
-
Originally posted by PCH View PostNu e prima data cand gandesc la fel ca domnul Cristi Borcea. Eu spun ca MINIM 7 puncte scoatem din urmatoarele 9.
Te intreb de ce nu aspiri sa obtina dinamo 9 puncte din 9 asa cum a facut STEAUA in 3 etape ? Dar se pare ca treaba asta e imposibila pt voi si eu personal iti zic ca dinamo daca va obtine 2 puncte maxim 3 din 9 sa zica SARUTMANA
Ps,,,Cuscre.....Imi cumpar caine si-l botez XEROX.
Comment
-
Doamne ce de bani o fi dat ciobanul ala pe la federatii, comisii....fini sa prinda si el podiumul dupa 8 ani. Nu mai rezista ciobanii aia din tribune, prea multa @#$@ an de an.
Marian, DINAMO joaca cu Otelul, Vaslui si Rapid urmatoarele 3 meciuri, e la mintea cocosului de ce nu aspir la 9 din 9....tu compari 9 din 9 obtinute de banii lui Fecali cu niste desculti....ce minte ai! Tu stii macar cu ce se mananca fotbalul asta?Last edited by PCH; 21 March 2012, 11:28.
Comment
-
Marian, DINAMO joaca cu Otelul, Vaslui si Rapid urmatoarele 3 meciuri, e la mintea cocosului de ce nu aspir la 9 din 9....tu compari 9 din 9 obtinute de banii lui Fecali cu niste desculti....ce minte ai! Tu stii macar cu ce se mananca fotbalul asta
Pai de ce nu aspiri mah? Nu era Dinamo LIDERU', cea mai cea din galaxie? Se-mpiedica ea de niste echipe SUB ea in clasament?
Nu discutati voi numai cu cei de pe podium?
Cu astia ar trebui sa nu discutati, ci sa-i ardeti.
Comment
-
Originally posted by PCH View PostDoamne ce de bani o fi dat ciobanul ala pe la federatii, comisii....fini sa prinda si el podiumul dupa 8 ani. Nu mai rezista ciobanii aia din tribune, prea multa @#$@ an de an....
Pana acum vorbeai de CEAUSESCU si ale lui decrete de aur,,si acu vorbesti de federatii si comisii
Marian, DINAMO joaca cu Otelul, Vaslui si Rapid urmatoarele 3 meciuri, e la mintea cocosului....E la MINTEA GAINII ca nu veti obtine 7 puncte din 9. am zis,,,sa ziceti SARUTMANA pt 2 puncte
de ce nu aspir la 9 din 9.......pt ca nu o sa obtineti nici macar 2 puncte,,daca stau mai bine sa ma gandesc...tu compari 9 din 9 obtinute de banii lui Fecali cu niste desculti....ce minte ai! Tu stii macar cu ce se mananca fotbalul asta?....Las ca stii tu faci tu dregi tu pana una alta eu astept sa vad alea 7 puncte la care visati cu totii
TRAIASCA BANII DATI PE LA FEDERATII SI COMISII si PARTIDUL COMUNIST ROMAN STELIST !!!!
Comment
Comment