If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Tu cred ca ai creierul cat aluna, si vorbersc la modul cel mai serios.
Daca eu am creierul cat o aluna ,,,tu il ai cat un bob de orez=)
Las-o dre@cu de treaba,,ca pana si BADEA a recunoscut la final de meci ca ala la Danciulescu a fost PENALTY INVENTAT 100%.
Ce tupeu poti avea aici sa strigi ca pana si ala la Danciulescu a fost penalty clar ????
Tu cred ca ai creierul cat aluna, si vorbersc la modul cel mai serios. Mi-a dat doua penalty-uri care au fost clare! Problema e alta, mi-au suspendat absolut toata apararea la comanda. Aici e marea problema..........jegurile dreacu. Altfel nu putem fi opriti. Sper sa batem pe vaslui si pe tigani si sa inchidem gura la multa lume. Dinamo a jucat foarte bine aseara, fortata sa stea cu 10 oameni pe terenul campioanei mai bine de o ora. Pierd ani din viata, campionate pe furaciune, cu urziceni mi-a furat un titlu, acum se incearca altul..mi-e scarba.
Hai enerveaza-ma asa dimineata! Am si treaba si ma tii din ea.
Daca la Danciulescu a fost penalty INSEAMNA CA ESTI PARALEL CU FENOMENUL FOTBAL! Raus de-aici!
Dupa ce ati vrut sa furati punctele Sportului Studentesc acum chiar ca acel arbitru ar fi trebuit sa va mai dea 4-5 penalty-uri!
Nici nu l-a atins pe Danciu, initial il tine cu 2 degete de tricou, ii da drumul si apoi ala cade secerat, chiar ca intre el si fundas erau vreo 30-40 de cm, contact nu mai era.
Galben la Danciu pentru simulare si se incheia faza. Prea multe discutii inutile.
Daca ia dat peste picioare, ce a fost?? Offside? Penalty foarte clar. Pacat ca a ratat femeia aia ca acum erati uzi din cap pana in picioare...
Pai de ce sa fim noi uzi, doar voi ati jucat cu Otelul.
Daca intra sutul lui Paraschiv, erati voi leorca, acum. Asa, sunteti uzi doar intre picioare.
Mai era si un RAPANOS de comentator dinamovist, am dar sonorul la minim, sa nu-l aud cum schelalaie.
Pe Digi Sport ai cele mai noi stiri din sport: fotbal, tenis, F1, handbal, baschet, meciuri live din cele mai tari campionate de fotbal, turnee de tenis live.
Secunda 45. Se vede cum Danciu e in cadere deja cand fundasul e langa el si nici nu-l atinge macar cu piciorul.
In secunda 38 se vede cum gunoiul numit M. Niculae se crede la K1 si ii aplica aluia din spate una peste moaca. Asa jucase si pana atunci, deci trebuia eliminat mai devreme.
Pai sigur ca sunt. Danciulescu + chestiunea aia de personaj eliminat, sunt de rasul curcilor.
Imi pare una din cele mai slabe echipe ale campionatului. Strica si celelalte echipe din cauza jocului prestat. O harababura totala din care nu intelegi nimic si pe deasupra CERSESTI TERIBIL macar un punct.
In ultimele doua etape au atins maximum de penibil. Ba au contestat la FRF jucatorul Sportului, ba acum sunt suparati ca au fost furati si nu li s-au acordat decat 2 penalty-uri.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment