Originally posted by catafof
View Post
Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by ZEU69 View Post1......Fratioare , imi pare rau ca-ti spun , dar tu cred ca scrii pe-aici doar sa te aflii in treaba. 2.......Cred ca te uiti la fotbal (e un joc sportiv cu mingea între două echipe de câte 11 jucători, fiecare dintre jucători căutând să introducă mingea în poarta celeilalte echipe, lovind-o cu piciorul sau cu oricare altă parte a corpului, în afară de mâini. - Din engl., fr. football.) ca omida la sudura. 3.......Scrii doar ca sa-l enervezi pe PCH , nu ca ai avea vre-o treaba cu sTOAIA.
4........ Ia un xanax si linisteste-te!
2....Ma uit la miuta/turca ..adica cea ce joaca dinamo de ceva vreme
3....Ce treaba ai tu cu PCH de ii porti grija? Asta e rostul meu in general,,,sa enervez toti dinamovisti Pt PCH am un sentiment aparte si vreau sa-l lepad de satana..adica de dinamo
4.....xanax eu nu am de ce sa iau,,va recomand voua cu caldura ca sunteti cu nervii la pamant pt ca ati castigat 5 puncte din 12 posibile....si cand ma gandesc cate mai aveti de pErdut,,,recomand castrol 5w-40,,ca rezista la caldura si frictiune maxima
Comment
-
Comment
-
Originally posted by Sebi_NT View Postnu cunosc Bucurestiul deloc nu stiu ce e aia Floreasca dar daca e vorba de zona in care e stadionul lui Dinamo inseamna ca nu ai prins subtilitatea vorbelor mele asa ca am sa-ti sciu inca odata fara subtilitati:
Steaua e iubita si de tarani si de altii mai culti, educati si de cersetorii pe care-i tot expui tu prin diverse poze si de poeti sau profesori pe cand dinamo e iubita de o mana de "spartani autohtoni" aproximativ 500 la numar. Nu ca as disconsidera aceasta clasa sociala dar mi-a placut analogia si nu m-am putut abtine.
Originally posted by Ivan Marian View Post1.....Asa si care este problema ta fratica ca scriu sa ma aflu in treaba?
3....Ce treaba ai tu cu PCH de ii porti grija? Asta e rostul meu in general,,,sa enervez toti dinamovisti Pt PCH am un sentiment aparte si vreau sa-l lepad de satana..adica de dinamo
4.....xanax eu nu am de ce sa iau,,va recomand voua cu caldura ca sunteti cu nervii la pamant pt ca ati castigat 5 puncte din 12 posibile....si cand ma gandesc cate mai aveti de pErdut,,,recomand castrol 5w-40,,ca rezista la caldura si frictiune maximaNimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
Ar fi ceva de vis daca meciul dintre Rapid si Ceahlaul se va termina la egalitate.
Acu e 1-1...
Ps,,,ar fi si mai de vis,,adica visul viselor sa manance bataie RapidLast edited by Ivan Marian; 22 March 2012, 21:11.
Comment
-
-
Originally posted by Ivan Marian View Post1.....Asa si care este problema ta fratica ca scriu sa ma aflu in treaba?
4.....xanax eu nu am de ce sa iau,,va recomand voua cu caldura ca sunteti cu nervii la pamant pt ca ati castigat 5 puncte din 12 posibile....si cand ma gandesc cate mai aveti de pErdut,,,recomand castrol 5w-40,,ca rezista la caldura si frictiune maxima
Te-am clasat.
Hai pa.Last edited by valeriuciprian; 23 March 2012, 10:06.Oricine are dreptul sa fie prost, dar unii abuzeaza de acest privilegiu.
Comment
Comment