Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bah, macar la noi a fost. Si deoparte si de alta! Dar la tine ca s-au dus rahatii dreacu sa se planga cum ca v-a batut copilu ala de 14 ani?

Hai ma, eu inteleg, tu faci atmosfera acum, esti tare, vedem.

Sabau a jucat 5-4-1. Perfect pt vremurile moderne!
    9! 9! 9!
    sigpic

Comment

• Originally posted by Ivan Marian View Post
      Rog un moderator sa ia atitudine,,,in primul rand eu unul nu te-am facut COCALAR pe tine ZEU.
      pai nici n`are cum , ca el e ZEU.

sunt surprins totusi de infrangerea vasluiului.

Comment

• Bine punctat Geo....campionat mai slab ca asta nu am vazut de mult!

Dar nu fiti suparati, au fost obositi....stelistii, copiii aia, au jucat meci in sferturile Champions League marti si s-a vazut, sunt istoviti.

Comment

• Bai ma enervezi! Chiar nu ti-e asa un pic rusine sa vorbesti tu de Champions League? Taci dreacu din gura! Tu ai voie sa vorbesti cand te vei duce macar o data ACOLO!
          9! 9! 9!
          sigpic

Comment

• ah ce`mi place cand e oierul suparat , da vina pe balaj acuma, cica la puscarie

pana la ora meciului era bucuros tare , se credea campion al drq pielea pe el

Comment

• Pai asta spun Cristinel, nu fii suparat pe copii, copiii au avut meciul ala greu in sferturile UCL acum 2-3 zile, au intors meciul cu Lyon de la 2-0, s-au calificat acolo si aici s-a vazut oboseala. Nu-i nimic, castigati la loz in plic!

Papagalii dreacu.....moooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrr!

Maine ne vedem pe Coravu???

DINAMO DINAMO DINAMO!

Comment

• Originally posted by ZEU69 View Post
                Esti cocalar..
                Asa cuvinte asa caracter pana la urma,,,ce sa-i ceri,,degeaba ai 42 de ani fratica.

Cat despre Steaua,,pacat nu au aratat nimic in acest meci. Parca nu si-au dorit victoria deloc...nimic nu s-a legat la ei.Pacat.

Si inca odata e un mare PACAT ca avem printre noi oameni in toata firea care nu fac altceva decat sa jigneasca. Prin vorbele lor directe arata ca nu sunt altceva decat niste oameni de nimic care cauta motiv de FLAME. RUSINE.....

Comment

• nu ca nu sa legat ma , nu pot , neputinta !

Comment

• @PCH

Te repeti si ne plictisesti pe toti! Nu se poate discuta cu tine din multe puncte de vedere. Iti recomand sa incerci sa citesti o carte despre fotbal, sa-ti insusesti anumite cunostinte, poate si un pic de istorie a fotbalului ti-ar trebui, nu mai spun de cateva elemente de baza: ce este un fault, un hent, un penalty.
                    Pana atunci, baietica, nu-mi ramane decat sa-ti urez lectura placuta si o seara placuta tuturor cititorilor de-aici cu rugamintea la tine sa nu-i mai plictisesti!
                    9! 9! 9!
                    sigpic

Comment

• Originally posted by CataFOF View Post
                      ah ce`mi place cand e oierul suparat , da vina pe balaj acuma, cica la puscarie

pana la ora meciului era bucuros tare , se credea campion al drq pielea pe el
                      Ei joaca Finala UCL si Europa League in acelasi an dupa mintea aluia (si a lui pau)..... Doare rau cand pici din pom asa brusc...

Comment

• lasa ca nici cu voi nu mie rusine , voi va antrenati an de an pt ucl

Comment

• Originally posted by CataFOF View Post
                          nu ca nu sa legat ma , nu pot , neputinta !
                          Sunt praf ma....radeau de Dinamo ca au facut egal si puteau castiga clar la Galati in 10 oameni si ei au fost subordonati fara alifie de locul 16....ce dreacu vorbim aici.

Lasa-ne pe noi, discutam de steaua acum.

Comment

• Una peste alta nu mie rusine cu nici o echipa joaca asa de bine cu totii incat sunt buni de super liga europei

dinamo s-a facut de ras...vasluiul la fel,,,rapidul si ala,,steaua a facut-o lata asta seara.

cel mai mult mia placut meciul dintre Petrolu si Chiajna,,acolo au fost date 3 goluri in 7 minute si s-a vazut determinarea celor de la Chiajna.

Comment

• Originally posted by Champion View Post
                              Prostii satului ))))) tg mures mah? Umilinta

Ne departam incet dar sigur ... Beeheee beeee

Hotilor huooooo ati furat si aici cu penalty, rusinilor oricum va bat))))))))
                              ma tu te ai uitat la alt meci....voi va duceci pe c%r ,nu vedeti ca cfr u are abonament la titlu......pai jucam 200 de ani si nu castigam,nu ati vazut ca au jucat 551

Originally posted by PCH View Post
                              V-au ciuruit

E milogu sef la Digi, vrea penalty el in minutul 90....ala la Subotici nu la vazut, avea o coaja de seminte in ochi.

Milogii dreacu, milogii dreacu, milogii dreaaaacuuuuu aleeeee......ia batut locul 16
                              tot steaua sa va bucure si pe voi ca dinamo nu a mai castigat de la nunta de la michael))))))

Originally posted by PCH View Post
                              Sunt praf ma....radeau de Dinamo ca au facut egal si puteau castiga clar la Galati in 10 oameni si ei au fost subordonati fara alifie de locul 16....ce dreacu vorbim aici.

Lasa-ne pe noi, discutam de steaua acum.
                              si noi tot in 10..la vazut cineva pe costea??????
                              Last edited by DISSSEL; 23 March 2012, 01:35. Reason: Automerged Doublepost
                              Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                              prost.

Comment

• Hahahahaha...nici pe Tatu nu prea l-am vazut. A zis bine cine a zis ca daca le dai cu vopsea pe talpi nu le vezi urmele....stai ca vine si peste mine vaslui...si nu am toata apararea plus Niculae. Iar vaslui a pierdut azi......e meci de 1X.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google