If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
asta seara la ce ora joaca steaua? sau mai degraba joaca sarba satenii care tin cu ea !! Mult musetel !!!
Asta grija ai tu? Cand juca Steaua in Europa, voi va uitati pe Animal Planet cum se incotopenesc potaile pe campul cu musetel.
Vedeti-va de meciul vostru cu gazarii, ca in weekend Rapidul va asteapta sa va aranjeze. Lubrefiati-va bine.
Noi, sau voi....ce treaba am eu cu o echipa care a luat 7 goluri anul asta
Cred ca cel mai greu de digerat pt pechinezi este faptul ca nu aveau pe ce canal sa se uite cand juca Steaua in Europa Ca nu joaca anul asta Steaua in Cupa Timisoreana este total neinteresant pt mine unu.
Cel mai bine dinamo ar trebui sa joace fotbal diseara si sa lase FURACIUNILE ca sa nu fie eliminati si din faza asta a cupei. Asta e singura lor sansa de a prinde un loc in Europa,,,ca in campionat sunt in CADEREEEEEEEE LIBERAAAAAAAA si sigur o sa isi dea CU STANGUL IN DREPTUL ACOLO
Se pare ca stelemistii au o frustrare, nu pot dormi de grija lui Dinamo. Vai ce ma bucur. Eu sper sa treaca rapid de Vaslui ca asa avem cu siguranta Cupa in Stefan cel Mare.
cu sigla aia pe tricou steaua ingenunchea barcelona la ea acasa
Ia uite-i frate au ajuns si ei sa intrebe pe ce post joaca Steaua
Va intreb eu pe voi: pe ce post joaca dinamo an de an in Liga Campionilor si Liga Europei?
Original a fost postat de Ivan Marian
Ia uite-i frate au ajuns si ei sa intrebe pe ce post joaca Steaua
Va intreb eu pe voi: pe ce post joaca dinamo an de an in Liga Campionilor si Liga Europei?
pe post de capra ))))))))))
Sa moara Porcea,,de postul asta"TV" nu am auzit in viata mea
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment