If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
in afara de ceahlaul de la pietrişica ... cu aia au probleme ! Remember?
) a req capacitate mai au aia de la steaua ))))
si motorul tau de 1.6 are capacitatea de a-l in vinge pe al meu de 1.4 dar la o liniuta sigur nu ma vei invinge daca vei pleca cu viteza 1 si nu vei mai schimba pana la final in alte trepte...
asta ca sa intelegi termenul de capacitate...
asa ca ia mana "dupa" tastatura daca nu intelegi posturile colegilor de forum
stai tu linistit ca au morcovul deee... noi nu suntem femei ca voi(in afara de sud)... foc fum teroare....iti amintesti la meciul cu slovan ce s a intamplat? am oprit meciul ...a intrat toata peluza pe gazon si pa ...pana cand? nu mai zic ce se petrece prin oras cu jucatorii sau in spate la vestiare ))
PS: fugiti repede ca v-a trimis gigi un biletel ))
Boneti. Aşa se numeşte următorul hot dog de la Dinamo. Cu Boneti aţi avut numai satisfacţii (dar nu pe teren) aşa că îi doresc să continue cu Dinamo satisfacţiile începute în mandatul trecut.
Hip Hip HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUu
Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
sigpic
gozmine vb prostii acum.....cum necum cu el am facut minunea de la liberec...grupe EL victorie in ghencea s a m d . E singurul care are tupeul sa spuna lucrurilor pe nume . S a pipi si pe turcu si pe borcea si pe clan
Nici nu primeste biletele , nu are cutie postala in vestiar k slughita
Duminica am fost la ziua cuiva si m-am intalnit acolo cu un prieten, mare dinamovist.
Mi-a zis ca el nu mai vorbeste despre fotbal. Edificator, pentru mine.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment