If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
eu am pus pronostic ca bate dinamo ca de fiecare data cand punem ca ia bataie se intampla pe dos...asa ca acum am pus ca bate si sper sa se intample iar pe dos....
Daca tinem cont de faptul ca doar femeile si copii au avut voie pe stadion la meciul dintre Rapid si Vaslui...ne dam usor seama ca si bannere-le trebuiau adaptate
Bah...dar nici unu nu acordati incredere celor de la Chiajna ca vor bate pe pechinezi...adica sa puneti 1 ?
Cuscre,,,nici tu nu ai incredere in victoria Chiajnei?
.....
Sa dea Domnul sa le dea Chiajna de sa schelalaie potaile o spatamana.
Dar cred ca va fi meci egal.
"Iese nr. 24", mutarea cîştigătoare la Rapid » Fără Surdu pe teren, giuleştenii fac spectacol
A dreaqu de bun Surdu asta. Mi-a mancat nervii cand era la Steaua, punea privirea in pamant, ii mai venea si betonul peste ochi si fugea ca mutu pe langa tusa.
Last edited by mr.K; 12 April 2012, 13:31.
Reason: Automerged Doublepost
nu si-a pierdut nici acum aptitudinile de mare jucator...si la rapit tot cu bretonu-n ochi si tot pe langa tusa....iar privirea nu o sa o mai ridice in veci din pamant din cauza evolutiei lui...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment