Treaba e ca au fost SURCLASATI/SUBORDONATI!
Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Ivan Marian View PostMie unu mi-ar fi rusine daca Steaua se califica in finala ca dinamo,,,adica sa fie umilita in asa hal de Medias! RUSINEEEEE................Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
Originally posted by CataFOF View Postma doare`n cot de steaua pe mine , dar CFR-u` va scuipa seminte in cap !
Totusi, steaua ce a facut aseara? Nu stiu nimic, nu i-am gasit pe nicaieri
Comment
-
Cand mai ajungeti si voi pe la Medias ? Ca in tur am auzit ca nu ati mai ajuns... :-? Cate puncte ati facut voi sezonu asta cu ''Aragaz Butelie'' cum ii zici tu ? Cand mai ajungeti pe la Medias sa ne dati un semn sa stim sa mergem sa vedem turma de oi.Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
-
Dar dumneatale cine eşti să-ţi dai cu părerea ? Mă cunoşti de undeva ? Dacă nu ţi-ai făcut o imagine despre discuţiile noastre pe acest topic, poţi să mă scuteşti. Trist dar adevărat, mai ales că nu m-am adresat persoanei dvs..
Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
sigpic
Comment
-
Originally posted by PCH View Postcfr NU EXISTA, nu mai pune cfr langa DINAMO ca te faci de ras. E ca si cum pui un corsa din 92 langa noul Camaro.
Totusi, steaua ce a facut aseara? Nu stiu nimic, nu i-am gasit pe nicaieri
Stai linistit ca la ora actuala va scuipa CFR-ul 3 - 4 pungi de seminte in cap de-acolo de sus. Sunteti pa!
Si cine stie, vezi ca e etapa acum, de Paste, poate va mai scuipam si noi!
Sa-ti dau o matura sa te scuturi!9! 9! 9!sigpic
Comment
Comment