Daca nu va luati la bataie, degeaba!
Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by PCH View PostDin prima etapa, pana acum 2 etape.....si urmeaza de sambata pana la final...sa fie 94%?
Originally posted by darksid3 View PostDaca nu va luati la bataie, degeaba!9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Genial meciul de aseara, nici nu mi-am dat seama cum au trecut 90 de puncte... Are Ribery un stil de a simula , oricum Bayern a fost clar peste Real si a meritat victoria, acu sa vedem ce se va intampla in retur, cat despre meciul de azi, eu nu cred ca o sa bata Barcelona... vom trai si vom vedeaPe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
Originally posted by PCH View PostFostul mare portar al Stelei şi al echipei naţionale, legendarul Ion "Ţop" Voinescu vorbeşte despre portarii importanţi din Liga 1.
"Tătăruşanu alternează meciurile, unul bun şi două slabe. Este prost pregătit. Daca ar fi cineva să ştie ce să-i ceară, pe calităţile lui, ar ajunge portar bun. Speranţa ar fi Bălgradean, care are mult talent. ÃŽi depăşeste cu mult pe ceilalţi portari din Romania, aş merge pe mîinile lui la naţională"
Ce sa mai....am ochi de antrenor, de descoperitor de talente! Am zis ca Balgradean e piesa de peste un an.
Viitorul e Pantilimon. Sper sa-l imprumute City undeva, sa joace.
Mi-a placut efortul depus de Chelsea. Dar in retur, ii darama Barcelona. Sper sa marcheze rapid Chelsea pe Nou Camp si apoi sa am de vazut FOTBAL.Last edited by mr.K; 19 April 2012, 09:12.
Comment
-
Chelsea a ajuns in sfarsit la maturitate. Indiferent de buget, echipa are cam acelasi schelet de 2-3 sezoane. Pacat ca nu i se ofera mai multe sanse lui Torres, ca doar n-a uitat asta fotbalul cand s-a transferat la echipa asta, are doar o perioada mai putin prolifica.
Decat Barca, prefer sa castige Chelsea UCL.
Comment
-
La cate cartonase galbene au jucatorii lui Dinamo, daca vin arbitrii straini si trateaza serios faulturile dure comise de dinamovisti (Niculae ar lua cate galben pe repriza), raman cainii fara jumatate de echipa.
Acum se vede ca mai conteaza sa ai si lot. Dinamo n-are.
Comment
Comment