Un fleac, blatistul ala va CIURUIT! La ce nivel va aflati voi in conditiile astea.....plus ca voi aveti valizele in brate!
Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
La ce nivel va aflati voi in conditiile astea.....plus ca voi aveti valizele in brate
Urmareste-ma:
-ca si clasament-egalitate, noi avantaj meci direct
-ca lot- VA RUPEM
-ca bani-avem multi fata de voi
-ca SUPORTERI- noi ca turcii, frunza si iarba, voi-razesii din Stefan cel Mare. Acum sa n-o dai pe istorie, ca Stefan cel Mare a mancat bataie de la turci cat cuprinde, dar vreo 2 victorii sunt scoase in fata de cartea de istorie comunista. Cam cum faceti si voi, scoateti margica facuta de gaina in fata.
Uita-te la cifre, sa vezi campionate, cupe, Supercupe, CUPE EUROPENE, SUPERCUPE EUROPENE.
Comment
-
Pai daca il intrebi unde e sabia lui Stefan cel Mare el spune ca e la Timisoara !
Nici nu stie unde e.
Astia n-au nimic....Pana si femeile care au fost la Rapid - Vaslui in cupa au facut mai multa atmosfera decat haita de maidanezi!9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Eu ma refeream la cu totul altceva......
Cat despre ce scrii tu acolo cu liniuta de dialog, sunt pur si simplu vorbe....teorie! De unde stii tu sau eu ca e asa??
Cu ce ma incalzeste pe mine ca toti satenii tin cu steaua si nu au habar 2 jucatori?? CU CE? Sau ca aveti bani....asta e buna! De aia va antrenati prin baloane si pe camp....plini de bani si suporteri ca broasca de par!
Iar lot.... De aia suntem peste voi in clasament, de valorosi ce sunteti! Daca aveati asa lot senzational erati la 30 de puncte de noi.....momentan, cu lotul ala asa subtire am avut si 11 puncte de voi si mai suntem si in finala cupei. Voi???? Jucati finala cupei Danone cu Grup Scolar Forestier Patarlagele....
Comment
-
Acu sa fim seriosi , Bratu a fost bun pe vremea lui... DAR in ultimii 12 ani sa zicem, atacanti mai buni decat Danciulescu si Niculescu nu au fost in Liga 1, si nici nu cred ca vor mai fi prea curand... ;)Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
Iar lot.... De aia suntem peste voi in clasament, de valorosi ce sunteti! Daca aveati asa lot senzational erati la 30 de puncte de noi.....momentan, cu lotul ala asa subtire am avut si 11 puncte de voi si mai suntem si in finala cupei. Voi????
La anul tot cu Stratila jucati? A, si cu Mutu.
Comment
-
Valorosilor.....chiparosilor!
Originally posted by kubala7 View PostAcu sa fim seriosi , Bratu a fost bun pe vremea lui... DAR in ultimii 12 ani sa zicem, atacanti mai buni decat Danciulescu si Niculescu nu au fost in Liga 1, si nici nu cred ca vor mai fi prea curand... ;)
Comment
-
Momentan suntem peste VOI in clasament
Astept sa va vad luand cartonase galbene si sa vad cu cine drequ mai jucati.
Betivii aia va dau cu clasamentul in cap si coji de arahide pe crestet.
Comment
Comment