nu au fata de campioni nici dinamo nici CFR
Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by MARIUS_BR View PostF.C.Brasov - Dinamo - 2Originally posted by Niki View PostF.C. Brasov - Dinamo - 2Originally posted by yrman View PostF.C. Brasov - Dinamo - 2Originally posted by PCH View PostF.C. Brasov - Dinamo - 2Originally posted by ZEU69 View PostF.C. Brasov - Dinamo - 2Originally posted by adrian.i View PostVa salut! Sunt un amic al lui Champion si m-a rugat sa-i pun pronosticurile.F.C. Brasov - Dinamo - 2
Ce de 2-iuri pe aici,,toti visati la event,,,nici macar un X amarat nu ati pus vreo unul Meciul egal nici macar nu l-ati luat in considerare,,,daramite sa mai si puneti 1 pt victoria Brasovului.
Sa va mai zic ca va da RAPIDU in finala cupei Romaniei sa zaceti!! Ma intreb cine va urma sa boceasca in locul lui Torje?
Comment
-
PCH-ule: in locul tau nici nu mai spuneam ca ma duc la Brasov. Ti-a placut meciul? Era de asteptat sa ia bataie in conditiile in care va lipseau cativa jucatori iar Brasovul trebuie sa se salveze de la retrogradare, se stia ca-si vor vinde pielea scump.Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!
Comment
-
adevarul este ca in liga noastra nu joaca nimeni nimic...parca anii precedenti mai vedeam si partide interesante acum CFR-ul redevine lider fara sa joace si Paskani spune "sa fie primit"
...halal campionat ...jocuri pe masura la fel echipe....mi-e dor de derby-urile Steaua - dinamo din anii 80...mancau pamantul jucatorii...acum s-au inversat rolurile...ii mananca pamantul pe jucatori....
Comment
-
Mie chiar si de alea din 2000-2007 imi este dor!
Am auzit ceva inca din toamna, surse cica sigure....CFR campioana, Dinamo cupa iar Concordia scapa....pana acum totul este conform! As adauga faptul ca daca Dinamo va lua cupa, steaua cu siguranta va termina peste in clasament pentru a avea acces mai usor in Europa ambele formatii. Acum nu ramane decat sa asteptam, mai sunt 3 saptamani si gata.
Comment
-
Originally posted by PCH View PostMie chiar si de alea din 2000-2007 imi este dor!
Am auzit ceva inca din toamna, surse cica sigure....CFR campioana, Dinamo cupa iar Concordia scapa....pana acum totul este conform! As adauga faptul ca daca Dinamo va lua cupa, steaua cu siguranta va termina peste in clasament pentru a avea acces mai usor in Europa ambele formatii. Acum nu ramane decat sa asteptam, mai sunt 3 saptamani si gata.
Comment
Comment