Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu au fata de campioni nici dinamo nici CFR
    My ride

Comment

• Originally posted by MARIUS_BR View Post
      F.C.Brasov - Dinamo - 2
      Originally posted by Niki View Post
      F.C. Brasov - Dinamo - 2
      Originally posted by yrman View Post
      F.C. Brasov - Dinamo - 2
      Originally posted by PCH View Post
      F.C. Brasov - Dinamo - 2
      Originally posted by ZEU69 View Post
      F.C. Brasov - Dinamo - 2
      Originally posted by adrian.i View Post
      Va salut! Sunt un amic al lui Champion si m-a rugat sa-i pun pronosticurile.F.C. Brasov - Dinamo - 2
      Cam-pioniii Cam-pioniii ole ole oleeeeee

Ce de 2-iuri pe aici,,toti visati la event,,,nici macar un X amarat nu ati pus vreo unul Meciul egal nici macar nu l-ati luat in considerare,,,daramite sa mai si puneti 1 pt victoria Brasovului.

Sa va mai zic ca va da RAPIDU in finala cupei Romaniei sa zaceti!! Ma intreb cine va urma sa boceasca in locul lui Torje?

Comment

• ce bine ca a luat-o dinamo

Comment

• Da Pece7puncte2-0hasi e cel mai guraliv auzi!

Face el, drege el, stie el, cam-pion el!
          9! 9! 9!
          sigpic

Comment

• Ho ma, ca mai sunt 7 meciuri.....revenim saptamana viitoare. 72-0 batem pe toti pana la final si suntem campioni!

Acum serios, e JALE mare! :|

Comment

• Originally posted by Eu4yas View Post
              Face el, drege el, stie el, cam-pion el!
              Si cand te gandesti ca mai viseaza si la EVENT in afara de a fi cam-pEoni.

Originally posted by PCH View Post
              Acum serios, e JALE mare! :|
              Jale ca jale,,dar eu unul tot nu va vad campioni ci CAM-PEONI !

Comment

• Important e ca anul acesta $#$@ e in ghencea!

Sa vezi ce va rupe RapEEEd!

Comment

• PCH-ule: in locul tau nici nu mai spuneam ca ma duc la Brasov. Ti-a placut meciul? Era de asteptat sa ia bataie in conditiile in care va lipseau cativa jucatori iar Brasovul trebuie sa se salveze de la retrogradare, se stia ca-si vor vinde pielea scump.
                  Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

• Mai eZact,,cand au luat 2 goluri in 3 minute de la Ceahlaul,,se asteptau sa bata Brasovul
                    Sa zica mersi dinamo ca nu au luat mai multe goluri!

Comment

• Nici eu nu as mai vorbii daca as tine cu o echipa care castiga cu brichete iar jucatorii fug repede ca niste femei la vestiare, vezi imeginile de pe giulesti! SINCER. Mi-e scarba de steaua.

Comment

• adevarul este ca in liga noastra nu joaca nimeni nimic...parca anii precedenti mai vedeam si partide interesante acum CFR-ul redevine lider fara sa joace si Paskani spune "sa fie primit"
                        ...halal campionat ...jocuri pe masura la fel echipe....mi-e dor de derby-urile Steaua - dinamo din anii 80...mancau pamantul jucatorii...acum s-au inversat rolurile...ii mananca pamantul pe jucatori....
                        My ride

Comment

• Mie chiar si de alea din 2000-2007 imi este dor!

Am auzit ceva inca din toamna, surse cica sigure....CFR campioana, Dinamo cupa iar Concordia scapa....pana acum totul este conform! As adauga faptul ca daca Dinamo va lua cupa, steaua cu siguranta va termina peste in clasament pentru a avea acces mai usor in Europa ambele formatii. Acum nu ramane decat sa asteptam, mai sunt 3 saptamani si gata.

Comment

• la cotet !

Comment

• Ai invatat romana, ungure! Nem tudom!

Comment

• Originally posted by PCH View Post
                                Mie chiar si de alea din 2000-2007 imi este dor!

Am auzit ceva inca din toamna, surse cica sigure....CFR campioana, Dinamo cupa iar Concordia scapa....pana acum totul este conform! As adauga faptul ca daca Dinamo va lua cupa, steaua cu siguranta va termina peste in clasament pentru a avea acces mai usor in Europa ambele formatii. Acum nu ramane decat sa asteptam, mai sunt 3 saptamani si gata.
                                un lucru este cert...aranjamente se fac peste tot...ar fi imposibil sa nu se faca si in liga lui brutarie
                                My ride

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google