If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Io cred ca pece7punctehasi s-a dus la Catedrala Mantuirii Neamului sa doneze si el ceva spre obtinerea de foloase necuvenite , vezi cele 3 puncte din meciul de diseara.
3Dinamo 28 15 7 6 45 - 25 52
4FC Vaslui28 16 4 8 45 - 25 52
Eu vad egalitate de puncte si de golaveraj.
Nu stiu de ce Dinamo e trecuta peste Vaslui, cand la egalitate de cele 2 criterii, Vaslui e peste Dinamo la : meciuri directe si numar de victorii.
Oricum, daca nu joaca Luchin in aparare si Kone la mijloc, Danciu in atac, astia-s morti.
Plus Munteanu si inca cineva. Varza sunt.
Deci musai BLAT.
Pe MOMENT sau MOMENTAN ati avut sanse mereu si pe MOMENT in fiecare meci de meci ati pErdut toate MOMENTELE bune pe care le castigarati pana atunci.
Asa ca o sa ramaneti cu un mare MOMENTAN si atat,nimic mai mult,,deci pe MOMENT va doresc sa castigati ce puteti prin campionat..mai eZact experienta de MOMENT
Pai daca sunt cu sanse la titlu, am avut si voi avea cum poti spune ca le-am pierdut meci de meci?? Ori am ori le-am pierdut? Cand Dinamo a dominat de o maniera categorica acest campionat de la inceput pana acum 2-3 zile. EVENT.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment