dinamo ... lupta dinamo?! .... v-au linistit ... v-au oferit inca 365 zile de pregatire pentru CL...scor nedrept trebuia sa fie X ca amandoua echipele au jucat slab...sper sa va linisteasca si rapidul in cupa si sa terminati sub Steaua in campionat si mi-am atins toate obiectivele
Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Cu toate ca imi doream un meci egal,,mai bine ca a dat Kapetanos gol in minutul 90
Sincer a fost un meci slab la ambele echipe, dar o victorie in GROAPA este o victorie indifirent de calitatea jocului.
Cu """VICTORIA""" echipei dinamo in fata lui CFR EVENTUL este asigurat
Am zis,,,fac pariu cu voi ca dinamo termina pe locul 7 in clasament si cu ocazia asta intra in cel de-al 11-lea an in care se antreneaza pt Europa
Comment
-
Toate sunt pe furat....Fofule, citeste si tu, documenteaza-te! Mafia pariurilor iti spune ceva? Se stie de mult campioana, castigatoarea cupei, retrogradatele....cine stie, cunoaste. De ce naibii e singurul campionat din lume cu 4-5 echipe angrenate "in lupta pentru titlu" cand mai sunt doua saptamani pana la final. Iar cand iesim afara matura toti pescarii cu noi.
Comment
-
vad ca te`ai documentat tu pentru toti , sunt si pe furat , trebuie sa fi prost sa zici ca nu e asa , dar pana sa zici ca toate sunt pe furat si ca deja se stiu cine ce si cum iese o dai in aberatii.
toate echipele sunt slabe , de la steaua pana la sibiu (mioveni sunt prea prosti pt liga asta), asta ne e fotbalul. toti vor bani , vand orice jucator de sare de 1 mil de euroi , normal ca suntem praf.
dar nu conteaza , sunteti la cotet cu usa inchisa !
Comment
-
Bine, e cum stii tu...totul roz! Nimeni nu fura, nu injura! Daca cfr are fata de campioana, sau oricare alta eu imi tai o mana. Se rasucesc Dobrin, Oblemenco si altii prin morminte....toata lumea e dupa bani. In fine, nu am timp si chef sa fac teoria chibritului, felicitari CFR...merita, au muncit mult. Ma bucur ca e Ando acolo si ca anu' acesta !#@$#! e'n ghencea.
Comment
-
unde am zis ca nu se fura? unde am zis ca merita cfr campionatul ?(desi vreau sa`l castige , e si normal) am zis doar ca exagerezi cu unele chestii.
dar meritau victoria , au avut mai multa ambitie si mai multe faze la poarta.
roata se intoarce.
Comment
Comment