Daca zici tu. De obicei cand pariezi cu sufletul, banii se duc, nu vin.
Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Gozmin View PostImpresionată statistică. Multe Victorii, exact ca Ştefan cel Mare (poate de acolo şi denumirea stadionului). Problema e însă şi faptul că Dinamo nu a profitat din victoriile cu Steaua. Nu poţi trăi numai din victoriile cu Steaua. Dinamo nu are realizări profesionale. Prefer ca Steaua să piardă toate meciurile cu Dinamo dar să joace în competiţii în care contează cu adevărat. Atunci va exista un derby adevărat când cele două vor atinge performanţe asemănătoare şi în Europa (ex: Milan - Inter, Barca - Real, MU - Chelsea, Kiev - Doneţk) dar Dinamo - Steaua, WTF ?!
Best regards
Daca steaua avea jocul vasluiuliu, rezultate acestora intelegeam, dar asa?! Cand ati luat CINCI de la pescarii aia...macabi haifa!Last edited by PCH; 5 December 2011, 11:22.
Comment
-
Originally posted by PCH View PostDinamo nu traieste din victoriile cu steaua...Dinamo are rezultate in Europa, semifinale, finale, campionate intregi castigate in tara (fara valize) Ce am pus eu mai sus e doar sa se vada diferentele! Bine ca joaca steaua in competitii care conteaza cu adevarat 4-5 meciuri in care e buna pentru golaverajul altora....pentru tine asa, raportul dintre Milan si Inter il sti? Sau dintre Real si Barcelona.....pai cand vreodata se compara marele MILAN cu inter sau REAL MADRID cu barcelona?
Daca steaua avea jocul vasluiuliu, rezultate acestora intelegeam, dar asa?! Cand ati luat CINCI de la pescarii aia...macabi haifa!
Postul asta trebuie trecut la PERLE!9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Originally posted by PCH View PostSi steaua din ce traieste...ca rezultate in Europa = 0
In campionat = 0
In derby = 0
Oriunde este 0! WTF!
Nu cred ca Steaua are vreun sir de 7 INFRANGERI consecutive.
Bond. Dinamo Bond.
Comment
Comment