Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kapetanos....ce atacant ,pe putin cat fratii costea +muciado ala

Originally posted by PCH View Post
    Iar cand iesim afara matura toti pescarii cu noi.
    Stim nu trebuia sa ne confirmi ,am vazut in fiecare an cum trantesc pescari cu voi)))
    Last edited by DISSSEL; 6 May 2012, 02:01. Reason: Automerged Doublepost
    Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
    prost.

Comment

• lasa`l ma , ca ii trebuie vaccin lu` pch in momentul asta , e infectat de bozgori
      pai tu sti ma din august , ai vazut ca echipa ta e praf si a castigat turul doar din bulanul lui ionica&judoka si zmeoacke , peste voi venind cfr-ul

La cotet !

Comment

• Originally posted by DISSSEL View Post
        Kapetanos....ce atacant ,pe putin cat fratii costea +muciado ala
        Kapetanos nu e un mare talent dar e eficient. marcheaza goluri si asta conteaza.
        dupa parerea mea kapetanos nu e un jucator de calitate, nu stie sa faca un dribling sau o preluare, daca se hotaraste sa ia o actiune pe cont propriu in proportie de 80% pierde mingea, insa are talentul de a simti fazele de joc si se pozitioneaza foarte bine in careu. daca ai sa observi kapetanos are aproape toate golurile marcate din prima, fara preluare si fara sa faca un dribling pentru a scoate un adversar din joc...dar atat timp cat da goluri nu conteaza...cum spunea un alt "mare" jucator, Rusescu, ca poti sa dai gol si cu cu#u ca nu conteaza...si Rusescu e la fel ca grecul...da goluri dar nu e un mare talent...
        My ride

Comment

• Originally posted by PCH View Post
          Nu exagerez cu nimic...eu stiu (si nu am vrut sa cred asta) din august 3 chestii:
          1. CFR campioana- sunt sanse mari??? Eu zic ca sunt!
          2. Dinamo cupa - sunt sanse? Sunt!
          3. Concordia scapa de la retrogradare - cam asa e.
          Du-te si lasa-ne. Echipa ta de doi lei nu a fost in stare de un egal. Mi-a stricat toata seara.
          Ce sanse mai ai dumneata la cupa?
          Cum mai ai curajul sa mai vorbesti?
          S-a plictisit si papagalul din cauza echipei tale preferate.....

Ce mai vorbim noi de dinamo aici? M-au convins aseara, sunt zdrente din toate pozitiile.

Un egal n-ati fost in stare sa scoateti! Vai de voi!
          9! 9! 9!
          sigpic

Comment

• Originally posted by Mr.Sebi View Post
            Kapetanos nu e un mare talent dar e eficient. marcheaza goluri si asta conteaza.
            ...
            pai cam asta scrie in fisa postului....si ce nu inteleg la asta cum dracu reuseste sa de a o poala de goluri in ulimile 10 min
            Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
            prost.

Comment

• are relatii sus...poti fi un jucator mediocru dar daca ai mancat rahat cand ai fost mic si esti slab dar eficient te umpli de bani ...
              My ride

Comment

• a fost blat , d`aia a marcat kapetanos

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
                  Elore CFR!
                  Nu tin cu ungurii, dar as vrea sa va dea 1-0 la voi, cu gol Kapetanos in minutul 90.
                  Nasol de voi.

......................
                  Pe cuvant ca nu fac parte din mafia pariurilor.

Comment

• Pacat ca se termina campionatul angliei, nu mai vad fotbal pana la Euro ... Oricum a fost un super sezon , echipa mea favorita a facut o figura frumoasa sezonul acesta, are sansa sa termine pe 7 , baietii de la Blackburn sunt retrogradati in sfarsit , si sper sa fie asa si cu aia de la Bolton ... in locul lor vin 3 echipe cu nume , Reading, Southampton si West Ham , sezonul viitor vom vedea meciuri mult mai spectaculoase ... Echipele astea 2 Bolton si Blackburn chiar omorau spectacolul ... peste 2 sezoane sper sa ii vad din nou in Premier League pe Wolverhampton... Campioana e aproape decisa, bravo lor.
                    Last edited by kubala7; 6 May 2012, 19:02.
                    Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

Pe cuvant ca nu fac parte din mafia pariurilor.
                      Am făcut rost de 10 lei, spune-mi te rog pe ce meci să mă duc etapa asta la pariuri ? Nu de alta da văd că ai talent !

http://www.liga1.ro/html/clasament_retur

Nu ştiu cum stă treaba cu cojile de la seminţe, dar cine a mers pe concordia la pariuri s-a făcut om. Campionat de toată chiajna, adică jena.

A, era să uit, campeonii sunt campeoni şi la cutia milei !
                      http://www.liga1.ro/html/clasament_penalty

Zicea cineva de spectatori. Trageţi cu ochiul. Într-adevăr pe Steaua o ştie şi baciu Gheo de la munte.
                      http://www.liga1.ro/html/clasament_spectatori

Spartanii stau bine: 4600 media spectatorilor - 4449 spectatori vizitatori = 151 spectatori dinamovişti. Mare echipă, să dea Dumnezeu să mai stea Bonetii încă 3 sezoane la Omanid.
                      Last edited by Gozmin; 6 May 2012, 21:03. Reason: Automerged Doublepost
                      Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
                      sigpic

Comment

• Mare echipă, să dea Dumnezeu să mai stea Bonetii încă 3 sezoane la Omanid.
                        sau a vina altu' mai "bun" ca el...sa-i duca in fruntea clasamentului sa se bata cu bacaul si cu botosaniul pentru locurile 5-6 in B

le-a bagat rapidistilor mortu'n casa la ultima faza de joc
                        Last edited by Mr.Sebi; 6 May 2012, 23:36. Reason: Automerged Doublepost
                        My ride

Comment

......................
                          Rapidul va da dovada unei inconstante periodice in rezultate, tocmai acum cu Steaua. Au avut o serie de rezultate bune, musai trebuie ceva care sa le darame sandaramaua.
                          Asta e Rapidul, nu-s in stare sa lege multe jocuri bune.
                          Asta chiar nu era greu de ghicit, dar ma bucur ca am avut dreptate.

CRApidul a facut ce stie mai bine, s-a impiedicat tocmai cand alergau mai repede.

Am făcut rost de 10 lei, spune-mi te rog pe ce meci să mă duc etapa asta la pariuri ? Nu de alta da văd că ai talent !
                          Gozmin, pariaza aia 10 lei pe Rapid in finala cupei.

Echipa mea favorita a facut o figura frumoasa sezonul acesta, are sansa sa termine pe 7 , baietii de la Blackburn sunt retrogradati in sfarsit , si sper sa fie asa si cu aia de la Bolton ... in locul lor vin 3 echipe cu nume , Reading, Southampton si West Ham
                          Blackburn e fosta campioana, nu e o echipa cu nume?
                          Iar Bolton a prins un sezon mai slab, sezoanele trecute dadea de pamant cu granzii.
                          West Ham e echipa de pacalici.
                          Last edited by mr.K; 7 May 2012, 09:18.

Comment

• Hai concordia, hai concordia...

Comment

• Mai poti ma? Mai poti? Baga naiba capul ala in pamant.

Rasu' curcilor!
                              9! 9! 9!
                              sigpic

Comment

• Concordia, lupta Concordia!

Pentru noi, luptati pentru noi

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google