If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
lasa`l ma , ca ii trebuie vaccin lu` pch in momentul asta , e infectat de bozgori
pai tu sti ma din august , ai vazut ca echipa ta e praf si a castigat turul doar din bulanul lui ionica&judoka si zmeoacke , peste voi venind cfr-ul
Kapetanos....ce atacant ,pe putin cat fratii costea +muciado ala
Kapetanos nu e un mare talent dar e eficient. marcheaza goluri si asta conteaza.
dupa parerea mea kapetanos nu e un jucator de calitate, nu stie sa faca un dribling sau o preluare, daca se hotaraste sa ia o actiune pe cont propriu in proportie de 80% pierde mingea, insa are talentul de a simti fazele de joc si se pozitioneaza foarte bine in careu. daca ai sa observi kapetanos are aproape toate golurile marcate din prima, fara preluare si fara sa faca un dribling pentru a scoate un adversar din joc...dar atat timp cat da goluri nu conteaza...cum spunea un alt "mare" jucator, Rusescu, ca poti sa dai gol si cu cu#u ca nu conteaza...si Rusescu e la fel ca grecul...da goluri dar nu e un mare talent...
Nu exagerez cu nimic...eu stiu (si nu am vrut sa cred asta) din august 3 chestii:
1. CFR campioana- sunt sanse mari??? Eu zic ca sunt!
2. Dinamo cupa - sunt sanse? Sunt!
3. Concordia scapa de la retrogradare - cam asa e.
Du-te si lasa-ne. Echipa ta de doi lei nu a fost in stare de un egal. Mi-a stricat toata seara.
Ce sanse mai ai dumneata la cupa?
Cum mai ai curajul sa mai vorbesti?
S-a plictisit si papagalul din cauza echipei tale preferate.....
Ce mai vorbim noi de dinamo aici? M-au convins aseara, sunt zdrente din toate pozitiile.
Un egal n-ati fost in stare sa scoateti! Vai de voi!
Pacat ca se termina campionatul angliei, nu mai vad fotbal pana la Euro ... Oricum a fost un super sezon , echipa mea favorita a facut o figura frumoasa sezonul acesta, are sansa sa termine pe 7 , baietii de la Blackburn sunt retrogradati in sfarsit , si sper sa fie asa si cu aia de la Bolton ... in locul lor vin 3 echipe cu nume , Reading, Southampton si West Ham , sezonul viitor vom vedea meciuri mult mai spectaculoase ... Echipele astea 2 Bolton si Blackburn chiar omorau spectacolul ... peste 2 sezoane sper sa ii vad din nou in Premier League pe Wolverhampton... Campioana e aproape decisa, bravo lor.
Spartanii stau bine: 4600 media spectatorilor - 4449 spectatori vizitatori = 151 spectatori dinamovişti. Mare echipă, să dea Dumnezeu să mai stea Bonetii încă 3 sezoane la Omanid.
Last edited by Gozmin; 6 May 2012, 21:03.
Reason: Automerged Doublepost
Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
sigpic
...................... Rapidul va da dovada unei inconstante periodice in rezultate, tocmai acum cu Steaua. Au avut o serie de rezultate bune, musai trebuie ceva care sa le darame sandaramaua. Asta e Rapidul, nu-s in stare sa lege multe jocuri bune.
Asta chiar nu era greu de ghicit, dar ma bucur ca am avut dreptate.
CRApidul a facut ce stie mai bine, s-a impiedicat tocmai cand alergau mai repede.
Am făcut rost de 10 lei, spune-mi te rog pe ce meci să mă duc etapa asta la pariuri ? Nu de alta da văd că ai talent !
Gozmin, pariaza aia 10 lei pe Rapid in finala cupei.
Echipa mea favorita a facut o figura frumoasa sezonul acesta, are sansa sa termine pe 7 , baietii de la Blackburn sunt retrogradati in sfarsit , si sper sa fie asa si cu aia de la Bolton ... in locul lor vin 3 echipe cu nume , Reading, Southampton si West Ham
Blackburn e fosta campioana, nu e o echipa cu nume?
Iar Bolton a prins un sezon mai slab, sezoanele trecute dadea de pamant cu granzii.
West Ham e echipa de pacalici.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment