Faci o confuzie uriasa! Astia sunt aceia care asteapta stoaia campioana!
Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
“Ceauşescu a-nviat, a-nviat beleaua, şi a dat comunicat să cîştige Steaua”
Iar in '89 Ceasca a facut blat cu Berlusconi si le-am lasat lor CC.
Comment
-
Conducătorii de la CFR Cluj nu renunţă la iniţiativa de a contesta decizia Comisiei de Disciplină în cazul meciului întrerupt cu U Cluj (VIDEO) şi care se va rejuca vineri. Iuliu Mureşan spune că azi va avea primul contact cu cei de la TAS
Tot el a dat decret sa sa le mareasca hai5 rozeta )
Echipa cu the biggest gaoz...
Pe cand Dinamo a luat de la toti, inclusiv de la racketii ucrainieni. Mai puteti, an de an, sa tot fiti la "primire"?
Cine a urmarit meciuri ale Borussiei Dormundt in ultimul sezon a vazut ce inseamna stadion plin.
80.000 de spectatori media pe meci jucat acasa!
Peluza Sud numara 25.000 de suporteri!!!!!!!
Ce discutam noi in Romania e fotbal de gradinita. Doar Steaua ar tine pasul ca suporteri cu Bundesliga. Iar ca joc, a reusit sa fie la inlatime cu Schalke 04, echipa care va juca direct in grupele CL sezonul urmator.
Stiu, tot Ceasca a dat decret ca Steaua sa se intalneasca cu nemtii. Si tot Ceasca a dat decret ca Steaua sa aiba suporteri, iar Dinamo nu.
Comment
-
Pentru cine e curios sa cunoasca si pronosticurile colegului Champion:
Pronosticuri Champion # 7181
U Cluj – Sibiu - 1
Mioveni – CFR - 2
Gaz Metan – Concordia - 1
Sportul – Rapid - 2
Otelul – FC Vaslui - 2
Tg.Mures – Ceahlaul - X
Pandurii Tg Jiu – Petrolul - 1
Astra – Brasov - 1
Steaua – Dinamo 1 (solist, prietenii stiu de ce)
Multumesc !!!If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
Cand eu am zis sa-mi dai pronosticurile in mesaj privat, ce-ai facut? Campionu' mi le-a dat, evident doar dupa ce le-ai afisat tu, public.
Cine e de vina?
A nu se intelege ca-i iau apararea, nicidecum, dar era oarecum lesne de imaginat ca va recurge la tertipuri d-astea, pentru a castiga un premiu imaginar.
Referitor la un regulament al jocului, eu sustin asa ceva. Sezonul asta m-am saturat pronosticuri puse cand i se trezea fiecaruia imaginatia, iar eu ca gusterul, insistam cu mesaje private si nici macar nu binevoia sa raspunda la ele.
Clar, nu pui doua-trei etape consecutive, out din joc. Fara resentimente si fara suparare.If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
U Cluj – Sibiu - 1
Mioveni – CFR - 2
Gaz Metan – Concordia - 1
Sportul – Rapid - x
Otelul – FC Vaslui - 2
Tg.Mures – Ceahlaul - 1
Pandurii Tg Jiu – Petrolul - 1
Astra – Brasov - 1
Steaua – Dinamo 2
Primele 2 s-au jucat deja ... acum mi-am dat seamaLast edited by yrman; 16 May 2012, 16:39.sigpic
Comment
-
Clar, nu pui doua-trei etape consecutive, out din joc. Fara resentimente si fara suparare.
Cand eu am zis sa-mi dai pronosticurile in mesaj privat, ce-ai facut? Campionu' mi le-a dat, evident doar dupa ce le-ai afisat tu, public
Comment
-
Originally posted by Niki View PostPana incepe noul sezon, avem timp sa rumegam la regulament. Aprobat si semnat de toti, cui nu-i convine, sa joace la Pariloto.
Ia gandeste-te taticu' la un regulament, formuleaza-l si afiseaza-l aici. Cine nu subscrie, adio si-un praz verde.
Pai pana cand atata democratie!?!?Oricine are dreptul sa fie prost, dar unii abuzeaza de acest privilegiu.
Comment
Comment