Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by PCH View Post
    Exact...pai ma uitam la digi dupa meci, facea ilie dumitrescu o analiza ...la golul 3, contratacul ala cand mihai a intrat in careu, la depasit pe moti si florrin costea era central in careu cerea mingea....mihai la ignorat si a inscris.....bai frate, ma uitam la frasu' nici nu s-a bucurat! :|....Nikolici a jucat foarte bine, nu spun asta des despre un jucator al stelei, dar ala chiar a pus probleme azi! Nu inteleg de ce nu joaca titular meci de meci si sunt folositi doi retardati care au retrogradat o echipa precum craiova....in fine, e treaba lor!
    inca e tanar , poate daca e serios poate fi ceva de viitor
    Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
    prost.

Comment

• Baiatul e serios, alearga mult, isi doreste, dar este dezorganizat, preia mingia aiurea, suteaza disperat, arunca bratele mult in lateral...nu imi place! In schimb golul doi, faza aia din intoarcere a fost ok, are simtul! E bun pentru steaua...

Comment

• sincer la golul 1 nu am strigat nimic ,defapt nu intelegeam cum a ajuns mingea in poarta
        ..da kapetanos e vulpoi batran si in are ceva ce steaua de acum inca cauta , atacant de careu care sa de a bine cu capul
        Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
        prost.

Comment

• Originally posted by Niki B View Post
          Da .
          Give me all your MONEY !

Originally posted by PCH View Post
          Cu larnaca, luat 4 si gata europa....

Am un vajait in cap si niste ameteli crunte, ma pus dracu sa privesc clasamentul, cautam steaua (fiind ingrijorat sa nu ne fi depasit in clasament) si cand am vazut cat de jos se afla a intervenit brusc aceasta senzatie....cand ma uit la vOI in clasament ma ia cu ameteala ma baieti!
          Nu schimba subiectul. Ieri vorbim una, azi ne iei cu altele ......

Ce zburda mieii pe aici...ho nebunaticilor ca tot la 60 de puncte sunteti de LIDER! Bravo voua, ati profitat de o zi slaba a celei mai bune echipe din tara in acest moment si ati castigat....dar distanta e prea mare! De aia plang eu cu muci ca e Dinamo pe primul loc si ma batut steaua....singura mea problema este ca nu pot accepta ca m-au batut niste inculti, niste analfabeti, niste retarzi, ultima bomba a serii, ilie stan, acest pep guardiola al stelei este fericit ca a obtinut cea mai importanta victorie din cariera, IMPOTRIVA STELEI! ....uof, ce hal de papitoi ne-au batut! Asta e, mergem inainte...joi avem meci cu petrolul, steaua cu cine are?
          Am uitat că cei de la Dinamo sunt toţi studenţi la medicină veterinară la fărăr frevenţă !

Umilinta e atunci cand pierzi ani la rand TUR-RETUR ma baiatule, sti tu ce e aia umilinta, vai de mama voastra...daca pun juma' de echipa de la steaua cu toata conducerea si tribuna sa isi iscaleasca numele habar nu are....asta e singura mea problema, m-au batut aia de la coada vacii, plebea societatii!
          Deja vorbeşti ca Adolf, ştii tu care ....

Tu mai ti cu bozgorii aia ma...le-am dat cu paine si alora, la ei in parohie!
          Deja vorbeşti ca Funar, ştii tu care. ....
          Last edited by Gozmin; 6 December 2011, 08:13. Reason: Automerged Doublepost
          Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
          sigpic

Comment

• Originally posted by PCH View Post
            Sincer ma enerveaza ala....e o dilema pentru mine cum un jucator atat de dezorganizat in alergare, preluari, suturi poate marca goluri! Oare atat de slabi sunt jucatorii din ziua de azi ca ajunge unul precum rrrrrrrrrraul ruseescu mare fita.....mie nu imi place asta! Mai bun era Kapetanos! Rusescu si Rus de la noi sunt asemanatori.....nu ii sufar!
            Bah, da' ce dilema de goluri v-a dat.
            Primul, bijuterie de sut. Al doilea a fost mai greu, pivotarea aia in careu, contra timp, nu iesea oricui.
            Da, e bun pentru Steaua. Prea bun pentru Dinamo.

Pai mie tocmai de Rus de la voi mi-a placut cat de cat, a fost singurul din echipa care a incercat mai multe cand erati condusi.
            Last edited by mr.K; 6 December 2011, 09:25.

Comment

• Originally posted by Gozmin View Post
              Give me all your MONEY !

Nu schimba subiectul. Ieri vorbim una, azi ne iei cu altele ......

Am uitat că cei de la Dinamo sunt toţi studenţi la medicină veterinară la fărăr frevenţă !

Deja vorbeşti ca Adolf, ştii tu care ....

Deja vorbeşti ca Funar, ştii tu care. ....
              Iti multumesc pt acest post! Poate isi da si el seama ca ar trebui sa-si bage coada intre picioare si sa spuna jos palaria, ne-ati dat cu paine.
              Culmea, cand le era lumea mai draga, LIDER MINCINOS SI DE CARTON, PSEUDO-LIDER .
              NIMIC!
              9! 9! 9!
              sigpic

Comment

• Va dau report la toti! Faceti trafic mai mare decat pe Sherparie. Asa ceva e inadmisibil!
                If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Care-i face o programare lui PCH la psiholog, sa-i ridice moralul?

Comment

• Originally posted by Niki B View Post
                    Va dau report la toti! Faceti trafic mai mare decat pe Sherparie. Asa ceva e inadmisibil!
                    Ahahahahahhaha. M-am trezit azi dimineata cu un singur gand, sa vin sa postez aici, sa-l bantui pe netrebnic, sa ma tina minte. Sa-si ceara ban!

Originally posted by mr.K View Post
                    Care-i face o programare lui PCH la psiholog, sa-i ridice moralul?
                    Il ia aghiuta! Netrebnicul din el sa faca bine sa se ascunda. Am vazut eu o manastire in pasul Prislop, 1416 m .
                    Era Torje acolo, invoit de Udine pt fo' 20 de ani asa, il asteapta si pe el cu bratele deschise si ochii inlacrimati!
                    9! 9! 9!
                    sigpic

Comment

• Una peste alta, ma dor mucii cand vad ce echipa e in varful clasamentului iar Vaslui, care chiar joaca, e furata de arbitri. Dinamo erau condusi si n-au miscat nimic in a 2-a repriza. Cum e posibil sa fii lider si sa n-ai reactie?

Saptamana asta e si El Clasico. Cred ca iar si-o fura Real, indiferent cat de bine joaca, cu altii.

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
                        ..................., ma dor mucii cand vad ce echipa e in varful clasamentului iar Vaslui, care chiar joaca, e furata de arbitri. Dinamo erau condusi si n-au miscat nimic in a 2-a repriza. Cum e posibil sa fii lider si sa n-ai reactie?

Saptamana asta e si El Clasico. Cred ca iar si-o fura Real, indiferent cat de bine joaca, cu altii.
                        Ne doare mucii! Hahahahahahahahahahhaha! Cum frate sa te lauzi ca esti lider cu echipa aia de desculti. Hahahahahahaha.
                        Cum frate sa te bata o echipa analfabeta, fara stadion, o echipa ce a jucat numai in deplasare anul asta, fara terenuri de antrenament, fara cantonament, o echipa nomada!
                        Cum sa mai poti spune ca esti lider dupa ce ti-a fost aplicata una din cele mai dureroase bucati posibile?

Imi amintesc cum ne spunea anul trecut ca pt el/ei (maidanez, NE DOARE MUCII) nu conteaza decat victoria impotriva Stelei.

Domnilor a cazut si SCUZA ASTA , ce mai faceti acum? Hahahahahahahahahahahahahahaha!

La Manastire acolo scria pe buca' de foaie, Cazare - 101 locuri.

Intrati toti acolo!
                        9! 9! 9!
                        sigpic

Comment

• Imi amintesc cum ne spunea anul trecut ca pt el/ei (maidanez, NE DOARE MUCII) nu conteaza decat victoria impotriva Stelei.
                          Acu' mai are una pe care o flutura aseara. Cica in ultimii ani ne-au dat-o de mai multe ori.
                          Cainele uita ca ultimul meci conteaza.
                          Si ca in ultimele doua si-au luat-o, iar aseara, cu un pic de noroc scorul era fluviu. Numai Nikolic a ratat 2 boabe.
                          Si cainii tipau ca Steaua nu dadea mingea afara, cu Moti cazut in careul lor.
                          Dupa ce ei purtasera un atac, fara sa dea mingea afara, cu Moti numarand firele de iarba, aveau pretentii de la Steaua sa nu dea gol si sa dea mingea afara. Ce chestie frate, sa n-ai grija de ai tai.

Comment

• Pai mai au 9 atat! Yrman o tinea una si buna si ne invata matematica. Nu-i nimic, din 10 s-au facut 9, peste ceva luni 8.
                            Feriviti-va!

Totodata eu cred ca n-au dat mingea afara datorita caracterului intelectual , datorita facultatilor si masteratelor facute si trecute.
                            Doctoranzii din ei si ifosele gazoase (a se citi basini ) nu i-au putut impinge spre un aut DEMN!

1-3, un scor care ii ingroapa!

Imi mai aduc aminte si de cum si-au plans amarul cand au dat piept cu minunata echipa Vorskla Poltava! Hahahahahaahahahahahahahahahahahahahahaha!
                            Ce-o fi in sufletul lor doamneeeeeeeeeeeeeeeeee!
                            9! 9! 9!
                            sigpic

Comment

• Totodata eu cred ca n-au dat mingea afara datorita caracterului intelectual , datorita facultatilor si masteratelor facute si trecute.
                              Da, da, coreeeeeeeeet.

Comment

• Sa ma sune careva sa ma-ntrebe daca stiu rezultatul meciului de aseara .
                                9! 9! 9!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google