Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• esti de coma,,auzi tu primul rand deci VAIIII va fi MASACRU atunci...Deja astept meciul din fata TV-ului,,ca acolo mi-e frica sa ma duc ca se lasa cu SMARDEALA si vor sarii mucii peste tot !

Comment

• Prea mult un rand!

Le-am rupt fata . Doamne, ce Mos Nicolae de vis, mersi hingherului!
      9! 9! 9!
      sigpic

Comment

• Sa aud:
        Raauuuuuuuuuuuuuul Ruuuuuuuuusescuuuuuuuuuuuuu!

Comment

• Rauuuuuuuuuuullllllllllllllllllllllllllll Ruuuuuuuusssssssssseeeeeeeeeeeeeeeeeesssssssssssss scccccccccccccuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!! !!!!!
          9! 9! 9!
          sigpic

Comment

• PCH cica a dat cu aspiratorul toata noaptea, de nervi. Sa nu mai doarma niciun vecin stelist.

Comment

• Raullllll Rusescuuuuuuuu>>>>Raullllllll Rusescuuuuu>>>>Raulllll Rusescuuuuuu....Hingheruuuuu Rusescuuuu

Comment

• Da, si s-a pus sa cante la ceatarna!

Numai cantece de jale a bagat!
                9! 9! 9!
                sigpic

Comment

• Numai cantece de jale a bagat!
                  Ii dedic: Steaua e numai una!

Comment

• Eu nu stiu despre ce vorbesti !
                    9! 9! 9!
                    sigpic

Comment

• Buna ziua.
                      Sunt nou pe forum şi vreau să spun că ce aveţi voi cu Dinamo ? I-au fost anulate trei goluri virtuale valabile au avut trei bări .... la fiecare poartă, nu de alta dar altfel nu stă plasa şi gazonul a fost principalul vinovat pentru că la sfârşit au văzut verde în faţa ochilor.
                      Deci vă rog fără alte injurii la adresa Dinamoviştilor că dacă nu câştiga Steaua atunci nici Dinamo nu se lăsa mai prejos.
                      Numai bine şi la Crăciun mergeţi cu Steaua.....la colindă binenţeles.
                      Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
                      sigpic

Comment

• SSSSSSSSSSS Liniste,,ca acu vine Pch cu placa aia stricata si zgariata..Cine Este Lideru?

Ps,,Oare cat va mai tine placa asta?

Comment

• Pai dea, noi mergem cu STEAUA iar ceilalti sa ne plimbe ursul .

Bine ai venit pe forum dar sa stii ca noi te stiam dinainte.

@Marian

5 zile, cam asa....
                          9! 9! 9!
                          sigpic

Comment

• au avut trei bări .... la fiecare poartă, nu de alta dar altfel nu stă plasa
                            Io ma mir ca au avut si bani de plasa, apa era oprita cica, deja. Oricum au inundat stadionul cu lacrimi, dupa meci.

Comment

• Eu zic ca in cinstea celor 3 BARI,,sa bem fiecare cate 3 BERI

Comment

• Alo Domnu .... hâc.... prea târziu ...hâc. ... eu deja sunt la .... hâc .... dezalcolizare că ....hâc... am beut mai mult de 3 bări .... hâc.... adică beri....
                                în cinstea victoriei împotriva lui .... hâc ... Ştefan cel Mare...
                                Mare om ...hâc... mică echipă.....
                                Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google