esti de coma,,auzi tu primul rand deci VAIIII va fi MASACRU atunci...Deja astept meciul din fata TV-ului,,ca acolo mi-e frica sa ma duc ca se lasa cu SMARDEALA si vor sarii mucii peste tot !
Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Buna ziua.
Sunt nou pe forum şi vreau să spun că ce aveţi voi cu Dinamo ? I-au fost anulate trei goluri virtuale valabile au avut trei bări .... la fiecare poartă, nu de alta dar altfel nu stă plasa şi gazonul a fost principalul vinovat pentru că la sfârşit au văzut verde în faţa ochilor.
Deci vă rog fără alte injurii la adresa Dinamoviştilor că dacă nu câştiga Steaua atunci nici Dinamo nu se lăsa mai prejos.
Numai bine şi la Crăciun mergeţi cu Steaua.....la colindă binenţeles.Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
sigpic
Comment
-
Alo Domnu .... hâc.... prea târziu ...hâc. ... eu deja sunt la .... hâc .... dezalcolizare că ....hâc... am beut mai mult de 3 bări .... hâc.... adică beri....
în cinstea victoriei împotriva lui .... hâc ... Ştefan cel Mare...
Mare om ...hâc... mică echipă.....Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
sigpic
Comment
Comment