Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Adevarul e ca si Balgradean mai bine s-ar angaja portar la Electromagnetica sau Avicola Iasi .

Dedicatie de dragoste de la Chiriches

...........................

Vlad, să zicem că Steaua revine în Ghencea, iar pentru tine e prima zi la noua echipă... Cum îţi imaginezi că ar putea fi?

(zâmbeşte uşor) Eu am jucat acolo şi pot să spun că îţi dă un sentiment special stadionul ăsta.

Nu spui acest lucru doar din complezenţă?

Nu, nu! Crede-mă, chiar îţi dă o anumită stare. Nu-mi cere să‑ţi explic în cuvinte că nu aş şti. Îţi bate inima mai repede, ai un puseu de adrenalină când vezi lumea în tribune. Nu degeaba acolo e "Templul"!

Kosice, Dinu

5-2, mama ce bataieeeeeeeeeeee!
    9! 9! 9!
    sigpic

Comment

• Cel mai bun, Balgradean. Sa apere la fel de bine si cu Petrolul, diseara.

Comment

• Diseara presimt ca o sa ia craci!
        9! 9! 9!
        sigpic

Comment

• urechi prietenas , urechi !

Comment

• Macaroane.

Comment

• inca sper in o saptamana de vis))))....dinamo ma poate face fericit))))
              Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
              prost.

Comment

• C'est possible!
                9! 9! 9!
                sigpic

Comment

• Nu doar posibil. Ci chiar probabil.

Comment

• Presimt ca Eu4ya va continua!
                    9! 9! 9!
                    sigpic

Comment

• Presimt ca o sa faci colonoscopie!

Diseara mai facem un pas spre cupa romaniei....EVENT scrie pe poarta clubului!

Comment

• EVENT scrie pe poarta clubului
                        ...de catre un aurolac tinand un spray cu vopsea in mana.

Comment

• Ti-e frica de meciul de diseara ca de dreacu. Iti dai seama ca te eutanasiem maine pe forum nu?
                          9! 9! 9!
                          sigpic

Comment

• Daca Dinamo e eliminata in seara asta, presimt ca PCH devine stelist.

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
                              ...de catre un aurolac tinand un spray cu vopsea in mana.

Da, a coborat din masina de mai jos.....

Originally posted by Eu4yas View Post
                              Ti-e frica de meciul de diseara ca de dreacu. Iti dai seama ca te eutanasiem maine pe forum nu?
                              Pai daca pierdem te sun pe tine sa imi spui ce tratament sa iau...tu cunosti in detaliu avand in vedere faptul ca vOI nu mai jucati in cupa fiind eliminati de singura echipa din divizia B

Originally posted by mr.K View Post
                              Daca Dinamo e eliminata in seara asta, presimt ca PCH devine stelist.
                              Mai repede ma trezesc femeie....stelist nu am cum!
                              Attached Files

Comment

• Mai repede ma trezesc femeie....stelist nu am cum!
                                Eu n-as glumi cu asa ceva. Sa nu te trezesti SI femeie SI stelist. Femeie stelista.

Masina e faina, e personalizata. La dinamovisti masina personalizata inseamna un Olcit rosu cu gainat alb pe el.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google