daca erau 300,,deja faceau ca spartanii HAU HAU HAUUUUUUU
Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
FCM Târgu Mureş - FC Braşov x
U Cluj - FC Vaslui 2
Steaua - CFR Cluj x
Sportul Studenţesc - Petrolul Ploieşti 2
CS Mioveni - Voinţa Sibiu 2
Oţelul Galaţi - Rapid 1
Astra Ploieşti - Dinamo 2
Gaz Metan Mediaş - Ceahlăul Piatra Neamţ x
Pandurii Tg. Jiu - Concordia Chiajna 1
[QUOTE=yrman;1129199]Originally posted by DISSSEL View Post
Eu v-am mai zis, ala se numeste protest, sa nu bagi in buzunarul celor pe care ii vrei indepartati de la echipa. vOI vrei sa plece ciobanul da mergeti meci de meci sa ii bagati bani in buzunar ...
Originally posted by Eu4yas View PostAahahahahahaha, daca vin 3 mii la meci deja se creeaza busculade .
Domnilor, 25.000 de bilete vandute pt meciul de maine seara. Pai voi nici nu aveti atatia suporteri in toata lumea asta. Vai!
Cica protest auzi! )))))
Comment
-
FCM Târgu Mureş - FC Braşov 1
U Cluj - FC Vaslui 2
Steaua - CFR Cluj 1
Sportul Studenţesc - Petrolul Ploieşti x
CS Mioveni - Voinţa Sibiu 1
Oţelul Galaţi - Rapid 2
Astra Ploieşti - Dinamo x
Gaz Metan Mediaş - Ceahlăul Piatra Neamţ 1
Iertati-ma ca am intarziat, dar sunt in spital si de abia acum am facut rost de un laptop si un stick de internet.
Sa fiti sanatosi.Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
sigpic
Comment
-
suporteri DinamoOmul de afaceri şi fostul acţionar în Ştefan cel Mare, Vladimir Cohn, crede că va veni şi perioada în care fanii "cîinilor" vor umple şi un stadion mai mare de 100.000 de locuri.
"O să vină o perioadă în care Borcea o să mute echipa pe Bernabeu, nu o să-i mai ajungă nici 100.000 de locuri. Joi a fost frig, Dinamo venea după un rezultat slab cu Steaua şi astea au determinat numărul mic de suporteri de la meciul cu Petrolul
)))))) daca nu intru pe forum 2 zile inseamna ca sunt inca lesinat de rasNimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
Va salut !!
.................................................. ...
U Cluj - FC Vaslui 2
Steaua - CFR Cluj x
Sportul Studenţesc - Petrolul Ploieşti 2
CS Mioveni - Voinţa Sibiu 1
Oţelul Galaţi - Rapid 1
Astra Ploieşti - Dinamo 2
Gaz Metan Mediaş - Ceahlăul Piatra Neamţ 1
@ Niki, scuze de intarziere !
@ dinamovisti ,tic-tac tic -tac tic tac ............tic -tac tic -tac.......
Comment
-
Originally posted by DISSSEL View Postsuporteri DinamoOmul de afaceri şi fostul acţionar în Ştefan cel Mare, Vladimir Cohn, crede că va veni şi perioada în care fanii "cîinilor" vor umple şi un stadion mai mare de 100.000 de locuri.
"O să vină o perioadă în care Borcea o să mute echipa pe Bernabeu, nu o să-i mai ajungă nici 100.000 de locuri. Joi a fost frig, Dinamo venea după un rezultat slab cu Steaua şi astea au determinat numărul mic de suporteri de la meciul cu Petrolul
)))))) daca nu intru pe forum 2 zile inseamna ca sunt inca lesinat de ras
Mda.....articolul asta l-am vazut/citit aseara pe telefon la Petrecerea LCB din Grozavesti.
L-am aratat unor colegi dinamovisti si i-au BUFNIT RASUL Nici ei nu cred asa ceva,,,iar noi STELISTII eram deja pe jos
Auzi tu ,,cica 100.000 de catei pe stadion,,,vise taica vise
Comment
-
Originally posted by ROY View PostVa salut !!
@ dinamovisti ,tic-tac tic -tac tic tac ............tic -tac tic -tac.......
Centrare de pe dreapta...cap KAPETANOS, 1-0! Si uite asa LIDERUL poate reface distanta de 10 puncte fata de oi si 3 fata de principalele urmaritoare cu o victorie deloc usor de obtinut maine seara in fata unei echipe grele, cu conducator si multi jucatori cu sange alb-rosu.
Mariane, a fost frig pe stadion in seara asta? Sau in calitate de ce anume vorbesti tu de suporteri si de mersul pe stadion?? E ca si cum un olog rade de unu in carucior cu rotile...stelist, ce sa ii ceri!
Comment
Comment