Altii au murit si n-au patit nimic!
Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Gozmin View PostIertati-ma ca am intarziat, dar sunt in spital si de abia acum am facut rost de un laptop si un stick de internet.
Sa fiti sanatosi.9! 9! 9!sigpic
Comment
-
IMPOTENTILOR ))) nici pe dinamo 2 nu sunteti instare sa bateti
Originally posted by Champion View Post))) asta i buna mai petrica))) foarte tare comparatia ) tzi ar rromul al req:P )
Dinamo in fruntea clasamentului la sfarsitul turului LINISTE !!!Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
Originally posted by DISSSEL View PostIMPOTENTILOR ))) nici pe dinamo 2 nu sunteti instare sa bateti
Ps,,acum CIOBI pe DIGI spunea ca dinamo a fost OBOSITA din cauza mai multor meciuri grele si ca a jucat fara a avea pauze prea mari intre meciuri.
Cica i-a ajuns oboseala,,,si asa ii zice mai nou la NEPUTINTALast edited by Ivan Marian; 11 December 2011, 23:52.
Comment
-
Cica neputinta si e campioana de toamna.....a dreacu neputinta sper sa ramana pana in vara!
Cine e pe primul loc/Cine e pe primul loc....Dinaaaamooooo eeeeeeee Dinamo eeeeeeeeeee.
Bah, voi vorbiti de astra ca fiind echipa noastra si ca nu am fost in stare sa o batem? Pai ce faza mai dura decat Gloria Buzau- stelemeaua cu gol Romica Bunica ati intalnit???? AAAAAAAAAAAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHA, ca mi-am adus aminte...HAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHA.....ce bine sa astepti primavara la 8 puncte de oi.
Comment
-
Ma ia cu ameteala cand ma uit la baietii astia de la steaua in clasament....
Ce treaba are foresta....e alta mancare de peste! Eu zic de blatul nenorocit intre "marea echipa" steaua si amaratii aia de la buzau pe care "campioana universului" nu era in stare sa o bata! Si nici cu blat nu a fost in stare.....sa-i dea sanatate multa bunul Dumnezeu lui Romica BunicaLast edited by PCH; 12 December 2011, 00:08.
Comment
Comment