Cu un lider de liga I negru inchis in ceru' gurii .
Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostMizez pe Vaslui.
Pentru Steaua, e greu. Schalke e o echipa de CL ratacita in EL. Poate, poate, dar nu ma-mbat cu apa rece, trebuie o sticla de Jack+12 beri ca sa cred pe bune.
Originally posted by Eu4yas View PostEh, las ca noi n-am fost in stare sa-l dam nici pe-ala cu Ceahlaul ))).
Astept cu mare interes meciul.Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
Ce meci e maine??
Tare imi e ca la meciul direct in care toata lumea vede favorita pe Dinamo o sa se intample altceva! Meciul este de 1x2, nu se pune problema unei favorite, la modul cel mai serios!
skaaaandaaaaaaaaaaaal, schimba-mi dreacu poza aia!Last edited by PCH; 30 November 2011, 18:36.
Comment
-
credeam ca te ai convertit
[QUOTE=PCH;1121358]Ce meci e maine??
in europa...nu sti tu ))
[QUOTE=PCH;1121358
Tare imi e ca la meciul direct in care toata lumea vede favorita pe Dinamo o sa se intample altceva! Meciul este de 1x2, nu se pune problema unei favorite, la modul cel mai serios!
[/QUOTE]
da mai dar totusi joaca echipa de pe primul loc cu un moral bun , odihnita cu liniste in vestiar si cel mai important cu jucatori care inca joaca cu sufletul pentru dinamo ,care inteleg rivalitatea - cu echipa de la mijlocul clasamentului cere s-a chinuit cu echipe cu care atii eu maturat pe jos ,cu meci astazi in germania cu vestiarul tensionat de fratii costea, cu jumatate de echipa accidentata si cu mercenari care nu fac diferenta intre un meci cu pandurii ,brasovul si unu cu dinamo ....Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
Comment