If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Sper ca ai fost serios la ultima parte a postului tau....pentru ca din pacate asa este! Mie imi e dor de un Dinamo - Steaua.....cel de luni e departe de adevar!
..exact ....din pacate asa e...
...un steaua dinamo din ala sa se simta vibratia si incarcatura meciului tocmai de la cabine.
steaua a jucat astazi in 10 sau a fost doar o iluzie de a mea.....??
Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Inca n-a pierdut. Sansele de calificare.
Niki, Dinamo ce rezultat scotea aseara cu Schalke? Astia cred ca-s peste Poltava. Sau nu?
Inca odata, s-a vazut lipsa unui conducator de joc si a unei aparari beton, ca atunci cand jucau Radoi, Goian si Ghionea cu Paraschiv inchizator.
Steaua n-are numar 10 autentic de ani de zile.
Costea ala mic, sa plece la tuns iarba prin tari straine. Sa-l cheme si te frate-su dupa aia.
Eu pana anul asta stiam 5 echipe din Ucraina: Dinamo Kiev, Sahtior Donetk, Arsenal Kiev, Metalurg Donetk si Cernomoret Odessa.
Dinamo mi-a dat "sansa" sa aflu si de a 6-a.
Voiam sa-i vad si pe cei de la Dinamo "taraindu-se" in primavara europeana. Si pe Rapid, si pe Vaslui, si pe Otelul.
O sa-jungem foc belit de-acum in calificarile pentru cupele europene, bifam tot ce tine de tururi preliminarii.
Sa vedem cine se mai "taraie" prin vreo grupa de la anul.
Decat sa ne chinuim mai bine ne vedem de treaba noastra... ne facem de ras. O sa vedeti meci greu cu Larnaca, toti au ras de ei ;)) Cand am vazut grupa stelei la tragere era mare fericire pe aici. Nici eu nu mi faceam griji ca steluta nu se va califica mai departe defiland. Uite ca nu e asa
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment