Inseamna ca sunteti deja obisnuiti.....defapt, de atata timp va si inteleg!
Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nu ati inteles un lucru....nu conteaza pentru noi derby ul asta cat conteaza pt voi.... dinamo are o gramada de puncte in fata asa zisei rivale ( nu mai e de multi ani), va ramane pe primul loc indiferent de rezultat mediocrii pe locul 6 sa ramana) Ametim in clasament privindu-va :P Deci orice rezultat s-ar inregistra diseara Dinamo va fi pe primul loc ) Doamne de cand e pe primul loc, voi mai stiti?eu nu Vorbele sunt de prisos , puteti comenta orice
Eu4yas stiu ca esti caine adevarat sub acoperire Te sustin
Comment
-
Caterinca la greu aici vedem in seara asta cum si`o fura Steaua, si dupa vezi comentari, ca vezi arbitrul nu a dat penalty etc.
Tot timpul o sa fie un misto intre stelisti si dinamovisti, dar cam tot timpu Dinamo o bate pe Steaua. Spuneti ca Steaua a ajuns in Europa etc, dar situatia din campionat nu conteaza ?Last edited by CMD; 5 December 2011, 14:04.
Comment
-
Originally posted by PCH View PostFratilor, voi o dati cu presul pe aici, tremura pantalonii pe voi ca naiba! Diseara aveti meci cu DINAMO si o dati in europa, ce dreacu a facut steaua in europa de o tineti atat?
Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
sigpic
Comment
-
Mă duc la pariuri şi trec 3-0, bag 1.000 lei şi împărţim câştigul în două. Dar dacă scorul corect nu va fi 3-0 îmi dai banii înapoi ?Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
sigpic
Comment
Comment