If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Va doare dosu' si-acuma de la ce-ati luat aseara, dar sunteti tari in gura, nu? Ca sa stim data viitoare ce sa facem, sa rezolvam si problema asta in retur.
Tot pe primul loc vom si dupa acel meci, stai calm!
Voi, sarbatoriti cel mai negru an din istoria clubului bastard! Sarbatoriti locul 18, diferenta ISTORICA fata de Dinamo din clasament....imbatati-va cu apa rece ....stai ca vine CFR saptamana viitoare, sa vedem daca o sa mai fiti asa zburdalnici!
Ati luat 3 bah in groapa! Mai poti bah? Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahaha....
E doar prima infrangere acasa, mare lucru!
CINE E PE PRIMUL LOC?
CINE E PE PRIMUL LOC?
DINAAAAAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO EEEEEEEEE
DINAAAAMOOOOOOOOOO EEEEEEEEEEEEE!!
voi aveti grija la retrogradare acolo, sa ma sune cineva sa imi spuna cu cine se lupta steaua la retrogradare!
Noi v-am dat 4 boabe la inaugurarea tabelei, de o maniera categorica, aseara a fost un meci echilibrat, puteam sa va dam lejer 5-6 )....cap djakaridja, bara Marius Nicolae, ratarile din primele minute....erati pilaf! huuuuuuuuuuooooooo, oilor!
La bare a fost egal, la ocazii Steaua a fost clar peste.
Sa-l sune careva pe PCH sa-l intrebe la goluri marcate care a fost scorul. Asta ori nu s-a trezit, ori a vazut alt meci aseara, ori a fumat ceva de nervi.
E doar prima infrangere acasa, mare lucru!
CINE E PE PRIMUL LOC?
CINE E PE PRIMUL LOC?
DINAAAAAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO EEEEEEEEE
DINAAAAMOOOOOOOOOO EEEEEEEEEEEEE!!
voi aveti grija la retrogradare acolo, sa ma sune cineva sa imi spuna cu cine se lupta steaua la retrogradare!
Noi v-am dat 4 boabe la inaugurarea tabelei, de o maniera categorica, aseara a fost un meci echilibrat, puteam sa va dam lejer 5-6 )....cap djakaridja, bara Marius Nicolae, ratarile din primele minute....erati pilaf! huuuuuuuuuuooooooo, oilor!
) esti un penibil si jumatate, stelistule ce esti!
Va bate Dinamo la orice ora din zi si din noapte, oriunde si oricand! Dar daca sare nasu cu rolls la fina cum sa nu ia si el 3 puncte, vrei sa retrogradeze nasu'?!
Bai, eu recunosc si sunt impacat pentru ca am pierdut pe bune, steaua chiar a dorit aceasta victorie si a facut tot posibilul sa o obtina! E prima victorie pe bune dupa mult timp a acestora! Ramaneti cu piciorusele pe pamant (sau copite, ce au mieii) ca sunteti departe.
Eu va inteleg euforia, nu ati mai batut Dinamo de 7 ani dreacu...pe unde v-am prins v-am ars, cu Rapid la fel, luati cate 5 bucati...e normal sa faceti ca toate alea, doar s-a spart buba aia si acum supurati
Problema e alta, suntem la OPT puncte de vOI....daca dupa meciul asta ne coborati din fotoliul de lider si il ocupati voi eram terminat, dar asa?! stati linistiti, am pierdut un meci de campionat cu echipa de pe locul 6-7!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment