Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cine e pe primul loc/
    Cine e pe primul loc/
    Dinaamooooo eeeeeeeeeeeee
    Dinaaaamoooooo eeeeeeeee

Cine e pe primul loc
    Cine e pe primul loc
    DINAMOOO EEEEEEE
    DINAMOOOO EEEEEEE

vOI bucurativa de cele trei puncte, iar noi ne vom bucura pentru titlu!

Comment

• Va doare dosu' si-acuma de la ce-ati luat aseara, dar sunteti tari in gura, nu? Ca sa stim data viitoare ce sa facem, sa rezolvam si problema asta in retur.

Comment

• Tot pe primul loc vom si dupa acel meci, stai calm!

Voi, sarbatoriti cel mai negru an din istoria clubului bastard! Sarbatoriti locul 18, diferenta ISTORICA fata de Dinamo din clasament....imbatati-va cu apa rece ....stai ca vine CFR saptamana viitoare, sa vedem daca o sa mai fiti asa zburdalnici!

Comment

• Va bucurati de ce presupui ca or sa ne faca altii? Cam trist.

Comment

• Sarbatorim maidanezi bah!

Ati luat 3 bah in groapa! Mai poti bah? Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahaha....

Etapa viitoare esti pe 2!

Pseudo-echipa bah! Aaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahahaha!

Steaua si-a batut joc de voi!
            9! 9! 9!
            sigpic

Comment

• Anunt: FELICIT echipa Dinamo pentru decizia de a juca in Stefan cel Mare, si nu pe Arena Nationala.

Ce-i mai frumos decat sa le tai cozile la caini, la ei in cotet?

Comment

• E doar prima infrangere acasa, mare lucru!
                CINE E PE PRIMUL LOC?
                CINE E PE PRIMUL LOC?
                DINAAAAAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO EEEEEEEEE
                DINAAAAMOOOOOOOOOO EEEEEEEEEEEEE!!

voi aveti grija la retrogradare acolo, sa ma sune cineva sa imi spuna cu cine se lupta steaua la retrogradare!

Noi v-am dat 4 boabe la inaugurarea tabelei, de o maniera categorica, aseara a fost un meci echilibrat, puteam sa va dam lejer 5-6 )....cap djakaridja, bara Marius Nicolae, ratarile din primele minute....erati pilaf! huuuuuuuuuuooooooo, oilor!

Comment

• La bare a fost egal, la ocazii Steaua a fost clar peste.
                  Sa-l sune careva pe PCH sa-l intrebe la goluri marcate care a fost scorul. Asta ori nu s-a trezit, ori a vazut alt meci aseara, ori a fumat ceva de nervi.

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
                    Anunt: FELICIT echipa Dinamo pentru decizia de a juca in Stefan cel Mare, si nu pe Arena Nationala.

Ce-i mai frumos decat sa le tai cozile la caini, la ei in cotet?
                    Ahahahahahahahahahahahahahahahaha!

Cum frate sa le dea 3? Cuuuuuuuuuummmmmmmmmmm?

Hingherul nemilos le-a dat de-i DOARE MUCII!

Originally posted by PCH View Post
                    E doar prima infrangere acasa, mare lucru!
                    CINE E PE PRIMUL LOC?
                    CINE E PE PRIMUL LOC?
                    DINAAAAAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO EEEEEEEEE
                    DINAAAAMOOOOOOOOOO EEEEEEEEEEEEE!!

voi aveti grija la retrogradare acolo, sa ma sune cineva sa imi spuna cu cine se lupta steaua la retrogradare!

Noi v-am dat 4 boabe la inaugurarea tabelei, de o maniera categorica, aseara a fost un meci echilibrat, puteam sa va dam lejer 5-6 )....cap djakaridja, bara Marius Nicolae, ratarile din primele minute....erati pilaf! huuuuuuuuuuooooooo, oilor!
                    Aahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!

Bah, ai uitat sa mai spui, 4 penalty-uri, ratari monumentale etc.....5 bare laterale + 10 transversale.....taci dreacu bah!

Hingherul v-a MERLIT !

aaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah a

Penibililule, treci de te culca ori baga calmante in tine!

Azi te fac praf!
                    9! 9! 9!
                    sigpic

Comment

• ) esti un penibil si jumatate, stelistule ce esti!

Va bate Dinamo la orice ora din zi si din noapte, oriunde si oricand! Dar daca sare nasu cu rolls la fina cum sa nu ia si el 3 puncte, vrei sa retrogradeze nasu'?!

Huuuuuuuuuooooooooooooooooo!

Comment

• Va bate Dinamo la orice ora din zi si din noapte, oriunde si oricand!
                        De aia noi vrem sa jucam doar SEARA, nu ziua sau noaptea.
                        Ca aseara.

Comment

• Ahhhhhhhhhhhhahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahaha!!!

Alta PERLA!

Stie careva cat s-a terminat scorul aseara ca m-am culcat la 3-1 pt STEAUA, GOL COSTEA.

Ahahahahahahaha!

Maidanezule penibil ce esti!
                          9! 9! 9!
                          sigpic

Comment

• Bai, eu recunosc si sunt impacat pentru ca am pierdut pe bune, steaua chiar a dorit aceasta victorie si a facut tot posibilul sa o obtina! E prima victorie pe bune dupa mult timp a acestora! Ramaneti cu piciorusele pe pamant (sau copite, ce au mieii) ca sunteti departe.

Comment

• Parafrazandu-te pe tine (ma doare mucii).

Nu mai conteaza absout nimic, daca am batut-o pe dinamo sezonul e incheiat pt mine!

Ahahahahahahahahahahahahaha!

Bah, fii linistit, o sa terminati supt NOI bah!
                              9! 9! 9!
                              sigpic

Comment

• Eu va inteleg euforia, nu ati mai batut Dinamo de 7 ani dreacu...pe unde v-am prins v-am ars, cu Rapid la fel, luati cate 5 bucati...e normal sa faceti ca toate alea, doar s-a spart buba aia si acum supurati
                                Problema e alta, suntem la OPT puncte de vOI....daca dupa meciul asta ne coborati din fotoliul de lider si il ocupati voi eram terminat, dar asa?! stati linistiti, am pierdut un meci de campionat cu echipa de pe locul 6-7!

steaua spune tu cine este LIDERUL!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google