Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Pacco View Post
    )))))))))...mr K...Deci in Romania ,nu stiu exact cum sa-ti spun ca sa intelegi,deci...in Romania e Dinamo si ..si restul intelegi?
    Hai sa fim seriosi,daca va batea Dinamo acum pe cuvantul meu de nu Becali dadea pe toata lumea afara si Steaua devenea istorie...Ce naiba..Apropo ai uitat cum facea Becali cu FULARUL LUI DINAMO LA GAT? Iti zic eu : Dinamooo Dinamooo ))))))))
    Dinamo si restul?

Explica-mi in ce cincinal erai in prognozele de natalitate ale PCR-ului cand Steaua era cea mai tare din Europa.
    Explica-mi mai complicat, ca inteleg, chiar de stelistii cica n-au carte prea multa, suntem cativa care reprezentam exceptia.

Sincer, eu cred asa: cei care tineti cu Dinamo sunteti fix ca aia care nu voiau sa fumeze Malboro sau Kent ca toata lumea si o dadeau pe Davidoff, Cartier, Benson&Hedges,JohnPlayerSpecial.
    Doar ca sa fie ALTFEL, nu neaparat MAI BINE.

Comment

• Originally posted by Eu4yas View Post
      Florine, hai sa facem asa. E ultima oara cand te mai referi la mine, bine?

@PCH

Pecehas, n-am de unde tati ca nu am inclinatii dar daca iti doresti vad cum ma descurc.
      Dar ce te-ai aprins asa? Uite deaia nu-mi plac stelistii, ca nu poti discuta cu ei, nu stiu de gluma, se supara si pleaca)).
      sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

• Ti-am spus mai sus. Nu ai glume de genul cu mine, bine?
        9! 9! 9!
        sigpic

Comment

Nu, dar nu ma cunosc cu baiatul ala si nu cred sa fi avut glume impreuna....
          Credeam ca ai privit clasamentul si ti-a crescut diasistolica!

Taci ca a aparut si ivan marian care vorbeste el de National Arena:
          1. Nu ai habar sa ajungi la stadionul asta.
          2. Nu e stadionul vostru, si e posibil sa nu va mai lase domnul mircea sandu sa jucati acolo
          3. Am eu un pogon de porumb la clinceni, il scot si poate jucati acolo
          4. DINAMO E NUMARUL 1.

p.s. Ivane, curate-te si tu de cojile alea de seminte, si tu esti plin in crestetul capului

Comment

• Dar ce te-ai aprins asa? Uite deaia nu-mi plac stelistii, ca nu poti discuta cu ei, nu stiu de gluma, se supara si pleaca)).

Comment

• clar dinamovisti sau imbatat aseara de oftica si acuma debiteaza numai prostii pe aici

Comment

• Originally posted by PCH View Post
                Credeam ca ai privit clasamentul si ti-a crescut diasistolica!

Taci ca a aparut si ivan marian care vorbeste el de National Arena:
                1. Nu ai habar sa ajungi la stadionul asta.
                2. Nu e stadionul vostru, si e posibil sa nu va mai lase domnul mircea sandu sa jucati acolo
                3. Am eu un pogon de porumb la clinceni, il scot si poate jucati acolo
                4. DINAMO E NUMARUL 1.

p.s. Ivane, curate-te si tu de cojile alea de seminte, si tu esti plin in crestetul capului
                Post penibil.
                9! 9! 9!
                sigpic

Comment

• ca dinamo de altfel
                  Attached Files

Comment

• Originally posted by CataFOF View Post
                    clar dinamovisti sau imbatat aseara de oftica si acuma debiteaza numai prostii pe aici
                    Trezirea din betie e grea.
                    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• 1. Champion - 76 p.
                      2. mr.K; ZEU69 - 74 p.
                      3. DISSSEL - 69 p.
                      4. PCH - 67 p.
                      5. Niki B; yrman - 63 p.
                      6. tifosbt76 - 62 p.
                      7. Eu4yas; cosmin_BR - 60 p.
                      8. ROY - 59 p.
                      9. MARIUS_BR - 56 p.
                      10. Gozmin - 48 p.
                      11. Sebi_NT - 37 p.
                      12. Mario Popa - 16 p.

Felicitari lui mr.K si lui DISSSEL, au reusit 7/9 etapa asta!
                      If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Post penibil.
                        Hahahaha, ce doare adevarul!

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
                          Ba baiatu', adica vii si ne-njuri si apoi ne-ntrebi de ce ne-am suparat. Voi traiti pe alta lume.
                          Cristi, cred ca Savulescu a fost si el castrat aseara, chiar de n-a jucat. Am auzit ca a fost la CERERE.
                          Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahaha!

Pecehas, ma doare-n cot de adevarul tau! O minciuna!
                          9! 9! 9!
                          sigpic

Comment

• Dar ce te-ai aprins asa?
                            Florine,,,,vezi ca Eu4yas se refera la faptul ca noi cei de pe aici glumim intre noi,,dar NU NE JIGNIM ,adica nu facem referire si caterinca de noi insine, ca tine aici..
                            .nu cumva erai chiar tu in camera lui? )))))))))))

Comment

• Deci, sa va zic. Dupa victoria de aseara ma doare atat de tare, ca numai am cuvinte. Imi vine sa le cer scuze dinamovistilor pentru umilinta pe care au suportat-o.
                              Si-apoi m-am trezit, ca era dimineata.

Comment

• Florin a inteles...poate usor-usor va fi si el unul dintre cei care isi poate permite glume....sau trebuie sa fiti 17 oi si eu singur...ca nini, yrman sunt cu serviciul!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google