aia da, n am cum sa o uit) Dar oare cate goluri am lasat eu la tine in ultimii ani?Tu ai fost Mos Nicolae , eu am fost Mos Craciun (mai bogat asta, mai snob )) )
Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
)))))))
Hai lasa-ma ma in pace cum sa fac asa ceva?
Am mai fost la Rapid - Dinamo pe Rapid, 1-0 pt Dinamo, apoi au intors astia scorul. S-a terminat 2-1 pt Rapid si la al doilea gol toata lumea s-a ridicat de pe scaun si eu am ramas jos.
Pana m-a intrebat unu, tu de ce nu te bucuri ma?
Eu imi doream egal, acu na....
@Mister
Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahaha!9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Originally posted by Ivan Marian View PostCa de obicei...dinamo nu este in stare sa bata si ea in mod normal,adica sa nu FURE
Cum ma sa furi GOLUL 2 ??? Munteanu ala ar fi bine sa invete sa bata lovituri libere cu mingea de pe loc si nu din mers si PARSIVESTE cum a facut-o.
Deci marea cam-pi-oana de CARTON si-a dovedit eficienta FURAND un gol,,,,RUSINICAAAAAA .
Pacat de Petrolul care a aratat muult mai mult fotbal decat o echipa de HOTI..dinamo !
Originally posted by Eu4yas View PostEu vreau sa vorbesc despre acest Valeriu Rachita. Mi se pare un om de cea mai joasa speta!
Dupa ce s-a intamplat la meciul cu Steaua cand el o tinea una si buna pe-a lui cum ca de ce nu s-a jucat tot meciul vad ca acum vezi doamne ca l-a furat arbitrul.
Eu spun asa, sa faca bine sa mearga cum poate, sa se spele pe ochi, pe fata, sa-si schimbe caracterul de om netrebnic si sa se duca dreacu in padure!
Chiar daca golul nu a fost inscris corect, Dinamo oricum ar fi dat-o acest Valeriu Rachita i-ar fi dat sa zaca din toate pozitiile posibile.
Originally posted by mr.K View PostAm LED, plasma e tehnologie veche.
Parca v-ati fi calificat in semifinalele CL, asa bucurie.
Stiti sa apreciati micile bucurii ale vietii, vad.
Salutari din semifinala si de pe primul loc, un campion de toamna!
Comment
Comment