Bah, ti-ai luat degeaba plasma? Diseara cand se va califica Steaua iti e frica sa n-o arunci pe geam de nervi, este? De aia nu vrei sa te uiti la meci.
Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Champion View Postpana acum era cel mai prost, slab etc acum faceti matanii in fata lui ...;))
Originally posted by Champion View PostDinamovistii nu sparg seminte, nu sunt samantari ) Noua ne place Colgate...aaaa si fistic
)) nu mai folosi colgate in loc de orbit )))
Originally posted by PCH View PostDiseara sper din suflet sa castige Maccabi...eu tin cu Maccabi, este echipa mea de suflet in Europa......taranetii de la steaua in frunte cu doctorul in stiinte Ilie Stan sa ramana asa dupa cele 90 de minute. Mai sper sa nu se califice steaua, sper din tot sufletul meu, pentru ca ii urasc nespus si mi-e sila sa mai aprind tv-ul sa vad cum toti "ziaristii" ii ling in dos pe cercopitec si ai sai....face el, drege el...sa faca el un bot (de suparare) diseara, la universitate la toti cainii!
Originally posted by PCH View PostStati linistiti, nu va faceti iluzii! Mai bine sa pic pe locul doi sambata si sa nu se califice astia.
...iar calificarea eu cred ca s a jucat in cipru ....pentru ca evreii inca conduc lumeaNimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
Mac mac mac mac cabi! Steaua i-a invins in 10 oameni, Schalke ar trebui sa-i invinga cu juniorii, in mod normal, puteau lasa acasa si rezervele. Juniorii si cu Marica.
Dupa Genk-Lyon nu cred in meciuri corecte. Steaua sa-si faca treaba si sa invinga. Asta e obligatia ei.
Comment
-
Originally posted by pch View Postinca conduc lumea.....o vor conduce mereu!
Originally posted by pch View Postam fost la meci atunci....5+2=7...deci 7-4Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostAm vazut altele mai rele, ca de exemplu sa te si elimine niste necunoscuti, cu 2 victorii chiar.
DIZAL...mergi cum poti!
Comment
Comment