Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Hahaha!

Comment

• Mah,,,Voi şi de Sfintele Sărbători vă "CERTAŢI"???
      Mai dăi naibi de fotbalişti că ăştia sunt plini de bani şi de averi mai ceva ca noi de râie sau de pureci
      Crăciun Fericit !!!

Comment

• Cine cearta?? Unde?? Cand, cum??

Comment

• Originally posted by PCH View Post
          Hai sa nu mai comparam tiganul ala cu Torje....e distanta mare atat intre ei ca valoare, plus ca una e campionatul Italiei, alta e Franta...il laudati atat de parca joaca la Lyon. Sa stea linistit acolo, cred ca e la ciordit acum! Torje are 20 de ani, el are 30 maine-poimaine. La nationala Torje va fi titular pe postul ala...Craciun fericit!
          Banel e fotbalistul lunii noiembrie in Franta.
          Torjica e rezerva lunii noimebrie sau ce anume? Daca o rezerva din Italia castiga titlul de fotbalistul anului in Romania, cred ca eu nu pot sa mai adaug decat : jale si amar de Liga I.
          PS: oricum titlurile astea se dau de-a moaca de cativa ani, pana si Mutu drogatu' lua titlul fara sa joace cine stie ce. Chivu accidentatu' la fel. M-am lamurit.

Comment

• Lasa ca se intoarce la Dinamo...sa moara dujmanii!

Comment

• Ca toate petardele plecate de la Dinamo, se intoarce.
              Alta ţeapă si Torje.

Comment

• teapa pentru cine?

Comment

• Pentru aia care au dat banii, normal.
                  Torje si-a dovedit limitele, nu poate sa joace decat in banda. Cum il pui mai spre centru, se-ntreaba de ce ii iau altii mingea.

Comment

• El este jucator de banda, joaca la fel de bine pe ambele parti...Vorbesti despre mijlocasi centrali ...alta mancare de peste ..Pune-l pe Ronaldo in poarta si spune despre el ca e slab..Aiurea

Comment

• Nici in banda nu joaca bine, daca are in fata un mijlocas/fundas de viteza. Are cateva driblinguri standard care pot fi rapid invatate de adversari.
                      In fine, nu-i macar produsul lui Dinamo, dar probabil va reveni la Dinamo, aici e maximul pe care-l poate da.
                      Inca unul care moare speranta.

Comment

• Torje nu e bun pe banda? Mai baiatule tu auzi ce spui ? N-are rost sa mai discutam pe tema asta..Esti singura persoana pe care o aud spunand asta Nici nu ma mira

Comment

• E limitat, ba baiatule, ba, ca tot am facut armata impreuna.
                          Vezi ca de parerea mea sunt si altii, mai avizati ca mine.
                          Si-apoi, care-i faza cu piticu' plangacios Torje? Ca el sunt inca vreo cateva zeci numai la centrul de juniori a lui Ajax. Cred ca-s si un pic mai inalti ca el.

Gabriel TorjePresa italiană scrie că Udinese a luat ţeapă cu ex-dinamovistul: ”N-are dribling, nici lovituri sau curse inrezistibile”
                          "cînd adversarii au început să-l cunoască. N-are o varietate prea mare de lovituri, n-are un dribling spectaculos şi nici curse irezistibile".

Stii ce zicea Balaci despre Torje?
                          "daca il dezlipesti de tuse si il bagi nitel mai in teren nu mai stie de el"
                          Sper ca Balaci stie fotbal, sau si la asta nu te mai mira nimic?

Si cand ma gandesc ca Torje e titular la nationala, ma gandesc cat de jos a ajuns echipa nationala. Vai de patrunjelul nostru.
                          Last edited by mr.K; 27 December 2011, 19:57.

Comment

• si eu care credeam ca acum dezbateti retete de sarmale ))))
                            Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                            prost.

Comment

• Acum facem transferuri. Steaua.
                              Dinamo tot cauta sa repatrieze diverse petarde. Gen Ropotan.
                              Si sa tina marele golgheter in lot, ala care are nevoie de timp de demaraj precum locomotiva. Noroc de faptul ca se mai izbeste mingea de el sau ii paseaza eronat fundasii adversi, de o mai baga in ate. China e un campionat numai potrivit pentru el, ca le face figuri de judo la aia care riposteaza cu karate.

Comment

• Ropotan nu vine, Marius sper sa plece!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google