Ma duc sa fac rost de poxipol, ceva.....Si sa mai cumparati niste suc ceva . Pecehas nu stie sa bea alcool, din 2 degete de spuma e praf.
Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Eu cred ca PCH a plecat acum sa se imbete pulbere de suparare, sa dea SMS-uri lui Badea si Savulescu si sa le ceara transferuri si o analiza la ce n-a functionat in meciul de la Bucuresti cu Poltava.
Sa va fereasca Dumnezeu sa vedeti un meci cu mine....genul ala cu Boro, sau Napoli!
Sau mai ales, ultimul Dinamo-Steaua.
Pedeapsa lui PCH va fi ca macar un copil de-al lui sa tina cu Steaua.Last edited by mr.K; 29 December 2011, 17:22.
Comment
-
Originally posted by PCH View PostSa va fereasca Dumnezeu sa vedeti un meci cu mine....genul ala cu Boro, sau Napoli!
Pai tu faceai atac de cord ma!
Originally posted by mr.K View PostEu cred ca PCH a plecat acum sa se imbete pulbere de suparare, sa dea SMS-uri lui Badea si Savulescu si sa le ceara transferuri si o analiza la ce n-a functionat in meciul de la Bucuresti cu Poltava.9! 9! 9!sigpic
Comment
-
-
E prea mult de scris pentru ca in dreptul fiecarui titlu sau cupa obtinuta de stana trebuie sa scriu si cum a fost obtinuta....datorita lui ceausescu pcr, ceausescu si poporu...sacosa, valiza, geamantanu', bricheta si asta inseamna sa fac letopiset sau sa blochez forumul..oricum nu intereseaza pe nimeni cum a furat steaua toate titlurile pe care le are in "vitrina". Apropo, se fac 6-7 ani de la ultimul titlu
Comment
Comment