Decat sa castige campionatul dinamo, as accepta-o drept campioana pana si pe Honved Budapesta- made in Hungary, asa de mult urasc echipa asta de materie prima pentru hingheri.
Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Noroc ca am fost plecat putin la aer curat ca ma enervasem. Daca nu aducem niciun transfer nu meritam nici macar locul 4. In conditiile astea imi doresc chiar sa nu prindem podiumul si nici europa league la anul. Ce fac nenorocitii cu banii?? Ne rade ciobanu in ochi acum, daca a luat pe Chipciu, Chiriches si Parvulescu...chiar a facut treaba.
Comment
-
Originally posted by PCH View PostNu cred! unde scrie?!! :|
Am vazut, gata! No comment!
Cum sa pierdeti un jucator ce cu 2 zile in urma spunea ca e al lui dinamo, mah?
Jiji a vrut sa va dea la gioale si a facut-o exact cum va durea mai tare. Cred ca pe oricine vreti sa transferati de-acum inainte, Jiji il va cumpara daca e de valoare.
Poate repatriati cateva fosile de dinamovisti.
Cica Miranda vrea inapoi la dinamo.
Originally posted by DISSSEL View PostO sa aveti omogenitate in lot))))
In alta ordine de idei, ce gol a infipt Motanu' in Turcia, de-l aduce inapoi Galata in lot.
Cica Torje cumpara seminte la greu sa aiba ce face in tribuna, nici prin lotul de rezerve nu mai e.
Comment
-
Poate il vedem si pe Torje la steaua in viitorul apropiat dupa cum evolueaza lucrurile. Transferul lui Parvulescu la steaua este, daca stam bine sa ne gandim, cea mai clara lovitura de imagine incasata de Dinamo cu dedicatie din Ghencea in acest mileniu. Si, ca tot veni vorba de conducere… care conducere? E limpede ca Dinamo nu este un club condus ci carmuit. În sensul în care carma poate misca vasul stanga-dreapta, dar nicidecum nu-l poate împinge înainte. E şi normal: la vasle trebuie INVESTIT efort... Ah! Am pronunţat cuvântul interzis!
Mai se duce moartea la stadion.....
Comment
Comment