O sa vina Liviu Ganea si rezolvati...
Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Made in Branesti.
Asta n-ar fi nimic, dar n-am auzit de astia doi prea multe, si evoluand la o echipa mica, trebuiau sa iasa in evidenta totusi, daca erau buni. Si daca erau buni, in vara deja erau cumparati de vreo echipa nou promovata macar.
Dinamo i-a luat ca era ieftini.
Ma bucur ca s-a oprit la astia doi, ca daca transferati niste valori confirmate deja, incepeam sa intru la ganduri. Asa, stau linistit.
Rus imi place ca are viteza, centreaza binisor, mai trage si la poarta.Last edited by mr.K; 5 January 2012, 12:43.
Comment
-
-
Nu, am avut un Ivan Patzaichin, pe la gimnastica niste anonimi care au facut cunoscuta totusi Romania la cel mai inalt nivel international...o Elisabeta Lipa, dar nu am chef si nici timp sa-ti explic tie ceva impamantanit, vrei si ai capacitatea sa intelegi si sa accepti asta, bine, nu stai linistit in staul , ca oricum parerea ta nu conteaza pentru mine mai mult de atat
MR, si eu .....sa vezi un-doiuri!
Comment
-
Citat.
"De fapt, Badea nu l-a vrut pe Pîrvulescu, a fost momeală ca nu cumva "duşmanii" să afle adevăratele ţinte: ZULUF şi ISPIR!!! Aşa e şi la Curtean. De fapt îi vor pe MĂCIUCĂ şi PAMFIR da la Avîntul Prăbuşirea!!! Sîntem de rîs", a fost mesajul fanului dinamovist, care semnează "florin.m".
Comment
-
Originally posted by PCH View PostNu, am avut un Ivan Patzaichin, pe la gimnastica niste anonimi care au facut cunoscuta totusi Romania la cel mai inalt nivel international...o Elisabeta Lipa, dar nu am chef si nici timp sa-ti explic tie ceva impamantanit, vrei si ai capacitatea sa intelegi si sa accepti asta, bine, nu stai linistit in staul , ca oricum parerea ta nu conteaza pentru mine mai mult de atat
MR, si eu .....sa vezi un-doiuri!
Esti departe de a sta tu sa-mi explici mie ce si cum!
P.S. Vezi ca madam Elisabeta Lipa impartea gel de dus si sapunuri, sportivilor dinamovisti de Craciun acum, pentru performantele notabile realizate!
Originally posted by mr.K View PostCitat.
Dati-mi voie:9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Te agati de niste trompete de expresii si fraze aiurea. PENIBIL!
Vorbeste frate de fotbal sa vedem daca dinamumetri mai sunt asa de cel mai important club din ROMANIA, cele mai mari performante etc!
Traiesti cu impresia ca fentezi lumea prin niste expresii ocolitoare. Lasa-ne ca te punem iar sa ne dai distanta corecta pana la New York, New York City, New York COMUNA, New York HALTA si etc....Cunosti tu, tertipuri de-ale tale!9! 9! 9!sigpic
Comment
Comment