If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
PCH, te minti singur. Au fost sa vada performanta.
Nu platesti sa vezi un stadion, mergi cand a fost liber la vizitare sau mergi cand joaca nationala, nu duJmanii de moarte.
Daca noi suntem mici, ca avem cele mai bune performante interne + 2 cupe europene+finale+semifinale europene, da-mi voie sa spun ca voi nici n-ati fost inventati, nu existati pe harta fotbalului.
Asa mici cum suntem, v-am dat 3-1. Gol Nilaaaaaaaaaa!
Daca ciobanul ar dori cu adevarat, l-ar plati si pe Wesley si cred ca in retur ar merge ceas echipa.
E bine totusi ca a cumparat tineri care au confirmat, astia au semnat pe multi ani cu Steaua.
Orice echipa are nevoie totusi si de o vedeta platita mult mai bine ca restul (asa cum e Ronaldo la Real, Messi la Barca), eu nu vad unul mai bun in Romania ca Wesley. Numai ce cap a infipt la ultimul meci!
Sincer, o curva mai putin la Dinamo. Ipocriti si asa avizi de bani la 22-23 de ani, jucatorii de acest gen vor fi pedepsiti de viata, mai devreme sau mai tirziu. Badea insa e sub orice critica" ...Ori se va accidenta, ori il ia ciobanul la p... dupa 2 3 meciuri si se taie..de obicei asa se intampla
Sa vedeti ce v-o luati si in retur, daca nu s-o inunda stadionu' din cauza oracaielilor si bocelilor.
Vorba lui Mister K, de-abia astept sa-l vad pe Zuluf la lucru. El si cu Tuudean, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahaah ahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahhahaha hahahahahahhaha!
O s-ajungeti sa jucati cu Girueta, Rocar, echipa ziaristilor, echipa ziaristelor si Flacara Moreni bah!
Cica Tucudean incepe sa alerge inainte de meci, pentru a avea viteza de croaziera daca intra pe teren, e ca locomotiva pe aburi, are nevoie de timp.
Badea e un securist adevarat, n-a platit nimic din buzunar in toata viata lui, doar a obtinut.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment