...ca sa nu intre in cartea recordurilor "cei mai putini spectatori la un meci european - 101"
Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Vorbeau doctorii docenti....chiparosilor!
Comment
-
-
Uitati va ma la suporterii nationalei...majoritatea dinamovisti in deplasari....uitati va la bannere ;) ... cati suporteri a avut dinamo la lazio? cati suporteri au fost la meciul cu manchester? baaaaaiiiii treziti va mai si mai terminati cu cetatenismele... Acum e protest, voi chiar nu puteti pricepe?
Voi stiti decat NUTLINE
Spartanii din tribuna ii incurajeaza pe cei din teren, facand astfel legea pe un Olimpico aproape plin. Cea mai tare galerie din Romania, NouvaGuardia, s-a d...
Mucles )))
Traiti in continuare din amintiri ca va da Denis de va sar pungile de seminte si castroanele de floricele in cap)
Comment
-
Originally posted by PCH View PostCel mai mult mi-a placut ala cand au pierdut titlul cu noi...2-1! Bratu si Danciulescu, a fost cel mai tare meci, apoi taiarea mieilor din ghencea (2-4) si normal, acel gol din ultimile secunde al lui Denis Serban...doamne ce gol! Ce umilinta, ce distractie
Luati de la noi, gol Nila, 90+2, ca e proaspat scos din cuptor.
Nu ultimul meci conteaza? V-am spart, asa ca ciocu' mic si vedeti-va de fotoliul ala de lider mincinos.
Pana la urmatorul meci Steaua-Dinamo, joc de glezne, ca tocmai ati fost demolati cu un sec 3-1.
Originally posted by PCH View PostS-au calificat si ei dupa 14 ani in europa si au gura mare...dintr-o grupa in care s-au facut si de ras cu niste pescari si bucatari....ai sictir de aici!
Cand Dinamo umplea marile stadioane ale Europei aveati stangul in dreptul, asa ca mergeti tare!
Cand Dinamo umplea marile stadioane ale Europei
Jalnic.
Originally posted by PCH View PostDa, mare fotbalist!
Originally posted by PCH View PostIar i-au cantat aia numele in vestiar??
Comment
-
Torje joaca in cel mai puternic campionat din lumea asta! Te rog, sa nu aducem vorba despre UNICUL CAPITAN, nu isi are rostul.
Am vazut acum Man City cu Man U....mi se pare mie sau fotbalul chiar nu mai e ce a fost de vreo 5 ani incoace. Zici ca juca CS Otopeni cu Concordia Chiajna!
Pana la urmatorul meci direct intre Dinamo si steaua (la care va dominam copios) raspunde-mi la o singura intrebare...simpla, cine este liderul??
Comment
Comment