Slavia e multipla campioana a Cehiei. Poltava, nema.
Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bucura-te ca am invins Kievul in Supercupa Europei.
Cu CC castigata de Steaua, Romania e peste Ucraina, ca trofee.
Totusi, ca raport succese/bani investiti, Ucraina dezamageste. Cu brazilienii lui Sahtior, pana si Reghecampf ar scoate cat de cat niste rezultate, sa fim obiectivi.
Comment
-
le-a dat dinamo de le -au sarit dintii
Cupa UEFASezonul 2003/2004Turul I.Mansa tur.Data: 24 Septembrie 2003Stadion: "Dinamo" BucurestiSpectatori: 12.000.Dinamo Bucuresti: Delwarte - Stoican, Bărcă...
Comment
-
Nu stiu, una peste alta eu nu vad mare echipa shaktarul asta!
In locul lui Ahmetov as aduce alt antrenor, sincer. Sahtior nu e Arsenal, sa produca bani de-l tin pe Wenger la nesfarsit, ca-i bun manager. Sahtior are nevoie de unul ca Mourinho, care sa aiba rezultate. Macar o finala de CL.
Comment
-
Originally posted by Champion View Postiar te fofilezi? noi nu avem infrangeri in europa cu 4-0 , 5-0...din contra..
Auzi tu..asta e duma secolului..""noi nu avem"" nu aveti pt ca nu jucati mah stati acasa mah si va uitati la altii mah
Comment
-
Originally posted by Ivan Marian View Post...Tocmai din contra nu aveti infrangeri pt ca nu jucati deloc in Europa
Auzi tu..asta e duma secolului..""noi nu avem"" nu aveti pt ca nu jucati mah stati acasa mah si va uitati la altii mahNirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
sigpic
Comment
Comment