If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
iar te fofilezi? noi nu avem infrangeri in europa cu 4-0 , 5-0...din contra..singurii din europa care au intors un 3-0;) mai voi discutati din ce vedeti pe la sport.ro, gsp..nimic concret
Gluma secolului spusa de un dinamovist ca nu au infrangeri in Europa ca stiu ei mai bine ca nu joaca
Dinamo.....please no gool!
Iertati-ne si pe noi ca suntem vai de mama noastra
Bai mariane, inca o data, cand eu mergeam la meciuri sa vad Dinamo in europa tu nu stiai cine e antrenor la steaua...nu ca acum ai sti!
Fotbalul nu se joaca de ieri si nu a fost inventat nicidecum de analfabetii de la steaua!
Bai PCH,,cand eu vedem meciuri ale STELEI la TV tu nici nu erai pe teava la pusca iar de dinamo nici nu auzisei pe vremea mea, cand nu erai nici macar in proiect pe urmatorull cincinal
La tv o sa le vezi toata viata! Ca majoritatea stelistilor....toata lumea tine cu steaua dar nu stie cine antreneaza si care sunt fundasi centrali acolo
Si-a dat seama ca nu prinde echipa la Steaua, trebuiau sa se mai accidenteze vreo 2 pe post, el era a 3-a mana.
Oricum, de accidentat a facut-o el, jucator de sticla.
E foarte bun, eu nu stiu sigur care Matei ca erau doi, dar daca e ala care juca cu 91 e belea. I-am spus si lui PAU mai demult, l-am vazut in 2 meciuri la steaua...imi place! E bun pustanul.
Cica in Liga 1 din Romania si echipa de pe ultimul loc se gandeste la titlu
Asta e ala bun, celalalt e cedat deja.
Una peste alta, v-ati pricopsit cu unul meserias, gen Lutu, dar in fine, trebuie sa iesiti si voi la numaratoare, cu tot cu femeia de servici iese un lot destul de numeros.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment