Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• L-am termenat!

Acum s-a dus si sta si se uita la postul MEU de la my ride-ul LUI!
    Last edited by Eu4yas; 13 January 2012, 16:20.
    9! 9! 9!
    sigpic

Comment

• lasa ca il impac disera cu un calendar LCP 2012 )
      \dar e amortit acum nu mai are ce sa zica )
      Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
      prost.

Comment

• Pai daca se pune cu dreacu si cu fanii stelisti!

Vrei sa trimit SMURD-ul si la el? Nu de alta dar am experienta pt ca l-am mai trimis de vreo CATEVA ori in Militari!
        9! 9! 9!
        sigpic

Comment

• g l u m i t z e

Ziko si steaua sunt Antonime))

Pt fanii stelisti:

ANTONÍM, antonime, s. n. Cuvânt care, considerat în raport cu altul, are sens contrar. – Din fr. antonyme.

Originally posted by Eu4yas View Post
          Pai daca se pune cu dreacu si cu fanii stelisti!

Vrei sa trimit SMURD-ul si la el? Nu de alta dar am experienta pt ca l-am mai trimis de vreo CATEVA ori in Militari!
          Care SMURD?
          Last edited by Champion; 13 January 2012, 17:14. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Ala de stat!

Glumite a?
            9! 9! 9!
            sigpic

Comment

• Originally posted by DISSSEL View Post
              stiiuuuu de asta ti ai asortat la masina albastra neoanee rosii
              Deci VAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII "" UN FLEAC,L-AI CIURUIT ""

Asa ceva nu se poate..avem printre noi un STELIST deghizat..asa ceva ..deci mor de ras nu alta!!

Disssel pt asta ai o bere de la mine si de la Finu inca una cand mai vii la Bucale!!!

Comment

• Originally posted by DISSSEL View Post
                el se da mare dinamovist dar pe sub piele poarta tricoul lui lacatus)))))
                Sa iti zis un secret....Lacatus e caine! Genul Parvulescu, caine, face, drege...dar a ajuns la steaua pentru ca nu avea loc la in echipa lui Dinamo doar sa care sacul cu mingii!

Comment

• eeeeeeeexaaaact !!! Nu o stiu foarte multi

Comment

• Si Hagi, Ilie Dumitrescu, si-astia sunt!
                    9! 9! 9!
                    sigpic

Comment

• Analfabeti? Stiam....noutati nu ai!?

Comment

• ia uite-l mah frate ))) ce si-a pus la avatar
                        Promit JIHAD !!! Irak,Afganistan

Comment

• Hahahahahahahaha!

Pai tu te pui cu DRACU in persoana!
                          9! 9! 9!
                          sigpic

Comment

• Sunteti offtopic!

"Pîrvulescu n-o să prindă derby-ul Steaua-Dinamo, din retur! Garantăm noi asta, fiindcă îl vom contesta şi îl vom huidui meci de meci! Şi-a schimbat imediat stilul şi declaraţiile după ce a ajuns la noi, dar nu putem fi păcăliţi atît de uşor!", a explicat unul dintre liderii din Peluza Nord."(care lideri si care peluza eu nu stiu....terenul de la mogosoaia are peluze??)

În condiţiile în care nu va intra în planurile antrenorului, Gabi îşi doreşte o echipă unde să evolueze constant pentru a nu rata contactul cu prima reprezentativă. Iar singurul club la care mai poate juca în acest campionat este Dinamo, întrucît a bifat deja două legitimări în anul competiţional 2011-2012. "Noi îl aşteptăm cu braţele deschise să ne ajute să luăm eventul. Să vedem ce spun şi italienii, dacă sînt dispuşi să-l lase sau îl păstrează să se acomodeze cu fotbalul italian", zic acţionarii "cîinilor".
                            Căpitanul de 34 de ani al alb-negrilor i-a transmis lui Gabi să nu fie dezamăgit dacă uneori va fi doar rezervă: "Trebuie să fii bucuros că la 22 de ani ai ajuns să evoluezi în Serie A! Asta înseamnă că ai valoare, eu am debutat în prima ligă abia la 26 de ani"....a spus Di Natale.

Sper sa reusim transferul lui Sepsi, Takayuki, poate revine si Torje....suna bine. Hai campionilor, imi miroase a hegemonie, a event!

Comment

• Originally posted by Eu4yas View Post
                              Hahahahahahahaha!

Pai tu te pui cu DRACU in persoana!
                              deci se voteaza cu 10+ avatarul LC)))))

Originally posted by Ivan Marian View Post
                              Deci VAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII "" UN FLEAC,L-AI CIURUIT ""

Asa ceva nu se poate..avem printre noi un STELIST deghizat..asa ceva ..deci mor de ras nu alta!!

Disssel pt asta ai o bere de la mine si de la Finu inca una cand mai vii la Bucale!!!
                              )))) se acepta
                              Last edited by DISSSEL; 13 January 2012, 23:16. Reason: Automerged Doublepost
                              Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                              prost.

Comment

• interiorul e alb-rosu daca priviti voi mai bine , ace, ceasuri, consola,etc ) nici culorile nu le stiti ? O fi gigi mentorul vostru dar nici chiar asa

Nu incercati sa ascundeti locul 4,5 sau pe cat mai sunteti voi plutonierilor

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google