Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Champion View Post
    Iar n ai inteles nimic din mesaj )) Om batran
    [/QUOTE]

asa e cu noi astia de la tzara mai greu cu ganditu

Originally posted by Champion View Post
    eeeeiii parca mai are si multe meciuri in cupa :P 2 semifinale , eventual finala !!

Nu investesc fraierii astia, ei fac afaceri !
    se joaca tur retur semifinala?
    Last edited by DISSSEL; 26 January 2012, 13:55. Reason: Automerged Doublepost
    Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
    prost.

Comment

• Da, aici ne aflam valoric cu rezervele echipei, dar si cu o mica parte dintre titulari, adica dupa cum am mai spus, la nivelul diviziei B sau C, ati inteles si dvs. domni creditori si profitori? ce doriti sa faceti in continuare din acest Dinamo? intuiesc raspunsul vostru, veti spune ca vreti sa-i scoateti pe dinamovisti campioni, vai de capul si de mintea voastra, cu transferurile facute in aceasta iarna veti fi in acest retur un fel de Don Chijote care va veti bate cu morile de vant, vai mama voastra. Mari Jigodii sunteti.
      Un suporter nervos pe conducere. Si eu as fi la fel, daca as tine cu Dinamo.

Comment

• Observ ca sunt cativa miei pe aici care nu pot dormi de grija liderului. Stimati cetateni, Dinamo a jucat cu doar DOI oameni de baza acel meci amical. Cand bate cu 13-0 in amicale, aceeasi miei neaveniti incep cu penibilele fraze, gen "aaaaaa, au batut si ei niste pescari".....veteti-va de stana voastra, de ciorodrom sau mai stiu eu cu cine tineti. Pana una-alta va dam coji de seminte in cap!
        Last edited by PCH; 26 January 2012, 15:25.

Comment

• V-ati apucat de mancat seminte, mah ACADEMICIENILOR?
          Ati DECAZUT.
          O sa privesc de caderea voastra in haşde.

Comment

• Ai report pechinezo-pudelule !
            9! 9! 9!
            sigpic

Comment

• Scrie undeva ca mancam?? Am vrut sa fiu cu bun simt, puteam scrie ca va facem altceva in/pe cap!

Comment

• La copac mah, cu voi. Numai faceti peste tot.

Comment

• Pai ma duc si cumpar niste baxuri de-astea de seminte ma si sa vezi ce-ti fac dupa primele 5 etape. Mare soc!

Te vad eu atunci cum iti plangi frustrarea p-acilea iar!

Piftie te fac!
                  9! 9! 9!
                  sigpic

Comment

• Stai linistit, ca nu pierzi locul 5! Si daca poti invinge gravitatia cu cojile TELE ,nu ai decat!

Comment

• Suntem pregatiti sa navigam pe valul succesului. Nah, c-am zis-o.

Comment

• Pregatiti veti ramane!

Comment

• Pregatiti veti ramane!
                          Si voi, pentru CL. De 125 de ani incoace, va tot pregatiti. Bateti la poarta performantei. Parola e : ALIBABA.

Comment

• Bun, vad ca o tii struna. Pai cat misto crezi c-o sa-ti iei?

Doamne, pt tot mistoul asta ieftin si nu mai stiu cum sa-l numesc al tau, cu primul loc asta mincinos de care va agatati langa si cu cojile tali , te voi impaia !

Tine minte 7 cuvinte - cine rade la urma, rade mai bine.
                            9! 9! 9!
                            sigpic

Comment

• Pe ce loc e echipa ovina???
                              sigpic

Comment

• Pe 4.

Echipa pechino-maidaneza stii cumva ce a facut in meciul direct cu Steaua anul trecut? Stii cumva daca tot aceasta echipa pechino-maidaneza a jucat si ea prin Europa de vreo 5 ani incoace? Stii cumva daca, ma repet, echipa pechino-maidaneza a castigat Cupa Romaniei in fata Stelei anul trecut?
                                9! 9! 9!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google