Din cauza multor factori care afecteaza in mod ciudat aceasta liga, echipa de pe locul I din acest moment, cu lotul de babalaci, umflati si repatriati pe care-l are la dispozitie, ar fi luptat pentru locurile 8-10 intr-un campionat normal, fara furaciuni, fara echipe de rahat care fac blaturi si tot asa.
Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Din cate vad PCH e tare pe pozitie
Vorba lui Pau,,sa nu de dre@cu sa cadeti pe doi si mai apoi sa cadeti si sub noi in clasament ca o sa fie vai si amar de coaja ta
Cate caterinci o sa mai poti duce apoi in carca din cauza MOSILOR alora de la dinamo?
Cate scuze o sa le mai cauti ca joaca ca niste cizme?
Ma intreb daca voi cu echipa asta de rezerve ati mancat bataie de la una NO NAME si nu ati avut nici un sut pe spatiul portii sau la poarta,,ce veti face cu aceiasi echipa de rezerve in meciurile OFICIALE?
Cred ca o sa luati goluri cu sacul de 3 duble iar aia o sa va bage cu fundul in propriul careu si o sa va care mingii in carca fara numar
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostDin cauza multor factori care afecteaza in mod ciudat aceasta liga, echipa de pe locul I din acest moment, cu lotul de babalaci, umflati si repatriati pe care-l are la dispozitie, ar fi luptat pentru locurile 8-10 intr-un campionat normal, fara furaciuni, fara echipe de rahat care fac blaturi si tot asa.
[QUOTE=Ivan Marian;1165620]Din cate vad PCH e tare pe pozitie
Vorba lui Pau,,sa nu de dre@cu sa cadeti pe doi si mai apoi sa cadeti si sub noi in clasament ca o sa fie vai si amar de coaja ta
Cate caterinci o sa mai poti duce apoi in carca din cauza MOSILOR alora de la dinamo?
Despre ce mosi vorbesti? Aseara cred ca media de varsta a fost 20 de ani !
Comment
-
As avea o solutie pentru Dinamo sa joace in Liga Campionilor. Sa participe in campionatul Ungariei, castiga titlul..........ntzzzz, nu iese ca la aia campioana joaca tururi preliminare, cred ca unul in plus fata de campioana noastra. Si cum in tururile astea Dinamo se cam impiedica........
Comment
-
Sa mor eu daca am vazut asa ceva,,ce o fi mai rusinos decat sa mananci bataie de la o echipa din Kazahstan
ma ,,macar faceati si voi un egal acolo,,dar voi NU si NU,,mancati batai peste batai si va tot cautati scuze..Mah ne faceti tara de ras uitate si tu in ziarele de sport ca sunteti balacariti peste tot ca ne faceti pur si simplu de ras cu echipa voastra de circari!
Comment
-
Sunt suparat din aceasta cauza, frustrat si as trimite o scrisoane, un mail pe adresa clubului Dinamo cu intrebarea, si noi cand??? Pana cand sa suportam umilinta?? Atat am de spus....inca o data felicitari steaua,
.................................................. ca nu se poate sa pice steaua cu Manchester....sau la ce noroc am eu, poate pica cu aia si trec mai departe ca m-am dus dreacu....Dumnezeu cu mila!
PCH9! 9! 9!sigpic
Comment
Comment