eu im i iau nr 115 ...ca sa fie egal cu kg pe care le am)))
Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Ivan Marian View PostTu deja ai numarul 7,,eu ma bag la 77,,Finu la 777,,iar Disssel la 7777 iar apoi sa vedem daca mai puteti juca miuta de atata "apa" si
gheata la mal
Si pana una alta nu aveti voi cort asa de mare incat sa intre in el STELISTI ca pe National Arena adica vreo 55 000 de suporteri.
Asadar si prin urmare sa il pastrati pt voi suporterii dinamovisti,,ca voi incapeti toti 101 dalmatieni in el
Mah,,pana si la o nunta vin mai multi oameni ca sa se distreze decat veniti voi pe stadionul ala de toata jena ca sa va uitati la niste papitoi cum joaca TURCA/MIUTA pe terenul ala plin de balarii
Ce nunta, ca dinamovistii vin la stadion ca la inmormantare, sa vada sacrificarea echipei favorite de catre orice necunoscuti de prin Ucraina, Albania.
Comment
-
Am refuzat azi o ofertă pentru Marius Niculae de la Eintracht Frankfurt. Acum ne antrenăm pentru Liga Campionilor, la vară vom începe pregătirile. Eu sunt un învingător, dar visul ăsta nu mi s-a împlinit încă"spuse Cristi Borcea
dinamo - Carpaty Lvov 0-2
Comment
-
-
Originally posted by MirCip View Postdinamo - Carpaty Lvov 0-2
........Amical: Dinamo - Karpaty Lvov 0-2/ "Cainii", fara victorie in Antalya ....
Nu stii tu frate nimic si nici restul colegilor stelisti nu stim nimic,adica CHESTII DIN ASTEA asa de grele
Totul tine de tactica si aici se aplica o TECTICATIE speciala ca sa vina in meciurile oficiale dinamo prin invaluire.
Deci adversarele lui dinamo o sa-i subaprecieze ca au mancat bataie in Antalya si ei pac pac capacul,,dar la final tot ei ajung sa haleasca o bataie ca in codru aplicata doar hotilor de cai
Dinamo ca de obicei mananca bataie si ei o dau cu CORTUL UP UP UP si de la mine UP UP UP
Comment
-
titlu SPORT.RO: Dinamo nu mai sperie pe nimeni in amicale!
dar pe cine au speriat ei vreodata??? )
Comment
Comment