Il trimiteti pe Gardos in linia 1 si ne rupe oasele doar ... ca la fotbal ne-ati omorat, an de an ne-ati batut, tur-retur ...
Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by mr.K View Post
Aia de la Dinamo l-au lasat singur pe Haldan anu' asta, cica se duc in octombrie la mormant
În partida amicală pierdută de Steaua în faţa cehilor de la Mlada Boleslav (2-3), Tătăruşanu a fost penibil la primul gol şi a căzut în fund la al doilea, prilej pentru Becali să admită că el l-a cerut titular, deşi ştie că n-ar merita!
“Vă spun cu mîna pe inimă că Tătăruşanu apără la Steaua doar din considerente economice! Vreau să-l vînd mai repede, să-mi scot banii pe care i-am cheltuit cu el!”, a reacţionat Gigi în pauza amicalului cu Mlada.
Cica au echipa ei....daca pleaca si Geraldo, sunteti PA! Ala e singurul FOTBALIST din lotul clovnilor! Paduchi ce sunt!
Comment
-
Nu inteleg care-i legatura intre luna Ianuarie si Catalin Haldan?
Zi, ai mai jucat FIFA 2012 pe Playstation? Macar tu, ca ai tai caini stau pe coada si se ling pe oo cat joaca altii in Europa.
Comment
-
La maiami a fost Borcea. Sa conceapa un plod cu sange ros albastru am auzit.
Si? Se comemoreaza pe 5 octombrie! E suficient
Pe 5 octombrie e ziua mea. Cand va vad asa tristi, sunt de 2 ori mai bucuros.
Numai, ca am jucat atatea sezoane cu Udinese ca avea torje 30 de ani
Comment
-
@Diesssel Tie nu ti mai raspund pana nu te hotarasti cum e cu semifinalele...se joaca sau nu tur retur
Va legati de haldan in lipsa altor subiecte J E N A N T Aveti un ras colorat de zici ca ati mancat numai carioci cand erati mici !
up up .... apara plavanul
Mascarici, rasii rasilor , bufoni, muciosi , bocitoare !!! up up 0))))))
Comment
-
Comment