Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by ZEU69 View PostPrieteni suporteri!!! Am si eu o propunere. La urmatorul "derby" sa ne adunam intr-o locatie neutra(de exemplu CLUJ) si sa urmarim meciul impreuna!!! Sa zicem ca facem regionala fotbalului romanesc.
Ce ziceti???
Lasam in urma trecuturi, clasamente, cupe si alte vrajeli si luam totul de la zero.
Poate unii s-au saturat de atata "poluare".
Mie unul mi s-a acrit! "NOI AM FACUT, NOI AM DRES"
Gata !!!
Zero absolut in dreptul tuturor si vorbim "de-acum" inainte!!!
PS!!!!
NU TRAGETI IN PIANIST, FACE SI EL CE POATE!!!9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Originally posted by ZEU69 View PostPrieteni suporteri!!! Am si eu o propunere. La urmatorul "derby" sa ne adunam intr-o locatie neutra(de exemplu CLUJ) si sa urmarim meciul impreuna!!! Sa zicem ca facem regionala fotbalului romanesc.
Ce ziceti???
Lasam in urma trecuturi, clasamente, cupe si alte vrajeli si luam totul de la zero.
Poate unii s-au saturat de atata "poluare".
Mie unul mi s-a acrit! "NOI AM FACUT, NOI AM DRES"
Gata !!!
Zero absolut in dreptul tuturor si vorbim "de-acum" inainte!!!
PS!!!!
NU TRAGETI IN PIANIST, FACE SI EL CE POATE!!!
Votez pentru ! Alegeti voi locatia ! Si la Brasov ar fi fain si e in centrul tarii ! A fost doar o sugestie ! Sa vezi acolo show !!
O zi buna !
Comment
-
Avand in vedere ca suntem cam rasfirati, eu v-as propune ca si locatie Lacul Sfanta Ana - Bálványos!
Ma duc sa ascut sabiile daca vine pitesteanul!
Eu ma duc sa iau niste vin de la tara, sa vezi ce ne pupam toti dupa ce termina 20-30 de litri.
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostLocatie e relativ echidistanta pentru toata lumea. O pun pe lista mea, ca optiune, pe langa Sinaia.
Eu ma duc sa iau niste vin de la tara, sa vezi ce ne pupam toti dupa ce termina 20-30 de litri.
Nu mai adu vin !!
Comment
-
Sambata derbyurilor
11 februarie este data la care sunt programate primele doua derbyuri dintre Dinamo si Steaua, in anul 2012. De la ora 11:00, pe actualul teren propriu de la Calarasi, echipa de handbal masculin a CS Dinamo va intalni lantera rosie a clasamentului si anume CSA Steaua Bucuresti. După prânz, la ora 12:30, în sala Extreme din capitală, echipa de volei masculin a CS Dinamo primeşte şi ea, pe teren propriu, replica steliştilor.
Prin prisma poziţiilor în clasament, dinamoviştii sunt favoriţi în ambele întâlniri. La handbal lucrurile sunt foarte simple – Steaua ocupă ultimul loc (14), în timp ce Dinamo se situează „la căldurică” pe locul 8
Originally posted by Eu4yas View PostHahahahahaahahahahahahahahahaha!
Pecehasi cu tv-ul si pitesteanu' sa vina cu lada in carca! La ora meciului sa fie prezent!
Comment
Comment