If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Subscriu.
Toti portarii care au luat gol cu bolta de la Del Piero, n-au gresit, ci ala a dat prea bine.
Cum s-a ales prafu' de tragerea favorabila la sorti, cu Poltava. Doamnee, ce ratati. Astia vor sa joace cu Juventus Colentina, dar nici pe aia nu-s siguri ca-i elimina.
cum necum v ati facut din nou de rahat ! Echipa de turcane a iesit din competitia in care intrase cu mare bulan dupa infrangeri cu 5-0 ! Adio !! Luptati va cu gaz metan pt europa anul asta !
Ideea e ca nu ar fi fost un capat de tara ca a pierdut aseara ! Dar aveti gura mare si va laudati cu niste lucruri total absurde si uite cum va da doamne doamne ! D aia rad toti de voi ! )
Ne descri te rog fenomenul de la echipa pechineza?
Vorbim vinerea viitoare??? Sau chiar joi seara..termina ma cu distrusii aia. Sunteti penibili. Haifa va dat 5 bucati si ai curaj sa vorbesti de europa, cica participarea de aseara e o performanta!!!! Daca juca avantul copaceni, era o performanta dar STEAUA MA??? Ei trebuie sa fie in finala UCL si Europa League an de an mah! Una e steaua!
Ma ai dreacu si CFR si Rapid nu or pierde niciun meci...or fi Real si Barcelona!!! CINE E PE PRIMUL LOC, CINE E PE PRIMUL LOC???
DINAMOEEEEEEEEEEEEEE!!!
Last edited by PCH; 17 February 2012, 12:14.
Reason: Automerged Doublepost
Ma doare mucii de cum latra cateii fara nici o noima si fara nici o acoperire
Au dat aia un gol din cauza unui prost ca Prepelita,,e si ce?
Voi saracii latrati la luna si la stele ca EUROPA pt voi este pe undeva pe unde este si CALEA LACTEE.
Mie ca dinamovist mi-ar fi rusine sa ma bucur si sa vorbesc de infrangerea stelei cand eu stiu ca echipa mea favorita e departe de acest lucru..SA JOACE IN EUROPA ca alte echipe titrate din Romania.
Zicea Champion de GAZ METAN,,,,mi-ar fi rusine sa pomenesc si de jocurile cu GAZ METAN cand stiti prea bine ca pana si aia sunt peste voi in EUROPA
......Asa ca ciocu/botul mic si joc de gleJne... ca zapada din groapa e prea mare si trebuie batatorita!
Ps,,
Haifa va dat 5 bucati si ai curaj sa vorbesti de europa,
...asa v-ati bucurat si atunci,,,dar pe urma ati aruncat cu PLASMELE prin termopane
Sa dea Dumnezeu sa faceti la fel si saptamana viitoare...eu deja incep sa strag PLASME pt catei !
Last edited by Ivan Marian; 17 February 2012, 12:22.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment