Like! .
Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by mr.k View Postau suporteri bre. 151 fix.
oare mircea solcanu o avea intrarea libera la stadion, facand parte dintre cei care ofera gaura? Doamne, ce suporteri au si astia de la dinamo!Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostOare Mircea Solcanu o avea intrarea libera la stadion, facand parte dintre cei care ofera gaura? Doamne, ce suporteri au si astia de la Dinamo! ...Esti nebun? Cum sa stau eu intre Mircea Solcanu si Savulescu? Imi e frica si sa ma aplec sa-mi leg siretul.
Originally posted by PCH View Post140 de stelisti restul cetateni, gospodari, oameni simplii! Privitori
Comment
-
Eu am trait de multe ori, PE VIU ce inseamna un stadion plin....nu ma impresioneaza asa usor chestiile marunte!
Eu nu mai pot sa tin cu astia, uitati cat a furat Dinamo in ultimii ani!
Incredibil.
Groaznic!
Comment
-
Originally posted by PCH View PostEu am trait de multe ori, PE VIU ce inseamna un stadion plin....nu ma impresioneaza asa usor chestiile marunte!
Eu nu mai pot sa tin cu astia, uitati cat a furat Dinamo in ultimii ani!
Incredibil.
Groaznic!
HD!
Comment
-
Zeci am si eu.
Nu mai spun cate titluri am in plus, cate cupe am in plus, nu mai amintesc si chestiile internationale, ca trebuie sa cautati pe goagal sa vedeti ce-s alea.
Si cum ultimul meci conteaza, deocamdata poti doar sa astepti. Doar voi erati aia cu faptul ca istoria nu tine de cald.
Prezentul, tata, prezentul.
PS: bine, voi n-aveti nici istorie, dar asta e alt aspect.Last edited by mr.K; 29 February 2012, 11:30.
Comment
Comment