Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Lasa-ma pe mine. Cand aud acilea elucubratiile lu' pecehasi imi vine de-al dreacu sa ma duc sa-l iau din casa sa dau cu el de pamant. Poate-si mai revine!
    Last edited by Eu4yas; 1 March 2012, 16:13.
    9! 9! 9!
    sigpic

Comment

• Gazul e la putere.
      Imi pare rau ca n-am pus 2, nu X.

Cica Victoria Branesti a fost dezafiliata.

JUR ca n-am niciun regret daca maine aud ca va fi dezafiliata Dinamo. Da Doamne!

Echipa militienilor si securistilor. Huuuuuuuuuuuuuuuuooooooooooooo!

Cel mai mult ma bucur cand vad jandarmi altoind dinamovisti. Asta e bataie in familie, doar toti tin cu aceeasi echipa.
      Last edited by mr.K; 1 March 2012, 16:14.

Comment

• Mai stie careva pe ce pagina sunt pronosticurile? )))))))))))))))
        9! 9! 9!
        sigpic

Comment

• Mai stie careva pe ce pagina sunt pronosticurile? )))))))))))))))

Cu 51 de pagini in urma. Are Niki de cautat 3 ore.

Comment

• FC Brasov-Pandurii Tg. Jiu 2
            CFR Cluj-Tg. Mureş 1
            Sibiu-Astra 2
            Rapid-U Cluj X
            Closetarii -Gaz Metan 2
            Petrolul-FC Vaslui 2
            CS Mioveni-Steaua 2
            Ceahlaul-Sportul 1
            Concordia-Otelul 2
            9! 9! 9!
            sigpic

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
              .
              Daca l-am avea si pe Cavani in echipa, as avea si ceva sperante pentru viitor.
              Sau macar pe Messi sau pe Cristiano Ronaldo situatie in care s-ar putea face o strategie de genul: Pentru a castiga partida trebuie ca varfurile sa marcheze mai multe goluri decat numarul celor luate de Tatarusanu
              My ride

Comment

• Ce-as rade sa o ia acasa cu Gazul. In fata tribunelor goale.

Sau macar pe Messi sau pe Cristiano Ronaldo situatie in care s-ar putea face o strategie de genul: Pentru a castiga partida trebuie ca varfurile sa marcheze mai multe goluri decat numarul celor luate de Tatarusanu
                Sebi, si Casillas lua gol aseara de la Cavani, la sutul ala. Baiatul asta e fuoriclasse.

Pentru mine e un mister cum are suturile si desprinderile lui Del Piero, la inaltimea lui.
                Last edited by mr.K; 1 March 2012, 16:24.

Comment

• Originally posted by dani p View Post
                  La meciul de aseara, al nationalei sa simtiti prezenta unor dinamovisti in tribune, pentru ca am vazut iarasi batai in tribune, am auzit "Mitica la puscarie" etc. Fratilor, Steaua a avut sute de mii de spectatori in meciurile care le-a jucat pe National Arena, nu s-a rupt nici macar un scaun, nu a intervenit firma de paza deloc, nu s-a scandat nimic rau, dovada de oameni moderni, suporteri moderni ai unei echipe moderne. Aseara cum s-au vazut salbatici din groapa pe un stadion mare, hop si cu scandalul. Rusine fratilor, mai iesiti si voi prin Europa sa vedeti spectacol pe stadioane. Mai uitati-va si voi la meciurile stelei. Daca nu stiti sa va comportati pe o arena moderna, stati la voi in groapa, nu mai faceti de rusine Romania si in tribune, ca destul ati facut-o de rusine pe gazon.
                  Cand vad ca exista astfel de oameni cu astfel de pareri nici nu mai stiu ce imi vine sa fac. Erau DINAMOVISTI pe stadion, doar ei merg cu Nationala si in deplasari si doar ei sunt suficient de deschisi la minte incat sa isi dea seama de cancerul asta din fotbalul romanesc.... :| :| :|

Voi sunteti cu semintele...aplaudacilor.

Comment

• Originally posted by Eu4yas View Post
                    Este incredibil, ma care e mai penibil? Eu ca m-a eliminat Twente sau tu ca te-a eliminat Vorskla Poltava?

Fa-mi o schita ceva ca nu inteleg!!!!!!!!
                    Da scor de maidan cine a luat? .... cum frateeee scorul compotitiei si voi va laudati cu el???
                    sigpic

Comment

• Hai sa mai destindem un pic atmosfera.
                      Am adaptat un banc mai vechi.

Romania-Uruguay
                      2 ore inaintea meciului, portarul Tatarusanu este intrebat de presa:
                      -De care dintre acesti formidabili atacanti va temeti? Suarez, Cavani sau Forlan ?
                      Tatarusanu:
                      -Nu ma tem io de astia, mie de Banel mi-e frica! ….

Comment

• Originally posted by PCH View Post
                        Erau DINAMOVISTI pe stadion, doar ei merg cu Nationala si in deplasari
                        Ei nah...doar asa cu nationala mai iesiti si voi prin Europa...
                        niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

• Ei na...dar din ce negura ai scos tu asta?? Esti nascut anul asta tu?? Ai pus aiurea varsta la profil?

Comment

• A vrut sa spuna ca turism, mai faceti si voi prin Europa.
                            Pe aproape, Ucraina, fosta Yugoslavie.

Comment

• Italia, Anglia, Olanda, Croatia....Dinamo strange la o deplasare cat strange steaua la toate...e si o vorba, aia de la steaua se introc ca la loto, 6 din 49! E nevoie mare de oameni prin constructii, capsunarit, maturat, furat si prin UE.

Comment

• Italia, Anglia, Olanda, Croatia....Dinamo strange la o deplasare cat strange steaua la toate
                                Bine ca n-aveti multe ocazii, ca dadeati rezerva valutara a tarii pe bilete.
                                Mon ami, cred ca voi va confundati cu MU, ca aveti aceleasi culori.
                                Stati mah acasa, ca sunteti obisnuiti.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google