Lasa-ma pe mine. Cand aud acilea elucubratiile lu' pecehasi imi vine de-al dreacu sa ma duc sa-l iau din casa sa dau cu el de pamant. Poate-si mai revine!
Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Gazul e la putere.
Imi pare rau ca n-am pus 2, nu X.
Cica Victoria Branesti a fost dezafiliata.
JUR ca n-am niciun regret daca maine aud ca va fi dezafiliata Dinamo. Da Doamne!
Echipa militienilor si securistilor. Huuuuuuuuuuuuuuuuooooooooooooo!
Cel mai mult ma bucur cand vad jandarmi altoind dinamovisti. Asta e bataie in familie, doar toti tin cu aceeasi echipa.Last edited by mr.K; 1 March 2012, 16:14.
Comment
-
Originally posted by mr.K View Post.
Daca l-am avea si pe Cavani in echipa, as avea si ceva sperante pentru viitor.
Comment
-
Ce-as rade sa o ia acasa cu Gazul. In fata tribunelor goale.
Sau macar pe Messi sau pe Cristiano Ronaldo situatie in care s-ar putea face o strategie de genul: Pentru a castiga partida trebuie ca varfurile sa marcheze mai multe goluri decat numarul celor luate de Tatarusanu
Pentru mine e un mister cum are suturile si desprinderile lui Del Piero, la inaltimea lui.Last edited by mr.K; 1 March 2012, 16:24.
Comment
-
Originally posted by dani p View PostLa meciul de aseara, al nationalei sa simtiti prezenta unor dinamovisti in tribune, pentru ca am vazut iarasi batai in tribune, am auzit "Mitica la puscarie" etc. Fratilor, Steaua a avut sute de mii de spectatori in meciurile care le-a jucat pe National Arena, nu s-a rupt nici macar un scaun, nu a intervenit firma de paza deloc, nu s-a scandat nimic rau, dovada de oameni moderni, suporteri moderni ai unei echipe moderne. Aseara cum s-au vazut salbatici din groapa pe un stadion mare, hop si cu scandalul. Rusine fratilor, mai iesiti si voi prin Europa sa vedeti spectacol pe stadioane. Mai uitati-va si voi la meciurile stelei. Daca nu stiti sa va comportati pe o arena moderna, stati la voi in groapa, nu mai faceti de rusine Romania si in tribune, ca destul ati facut-o de rusine pe gazon.
Voi sunteti cu semintele...aplaudacilor.
Comment
-
Originally posted by Eu4yas View PostEste incredibil, ma care e mai penibil? Eu ca m-a eliminat Twente sau tu ca te-a eliminat Vorskla Poltava?
Fa-mi o schita ceva ca nu inteleg!!!!!!!!sigpic
Comment
-
Hai sa mai destindem un pic atmosfera.
Am adaptat un banc mai vechi.
Romania-Uruguay
2 ore inaintea meciului, portarul Tatarusanu este intrebat de presa:
-De care dintre acesti formidabili atacanti va temeti? Suarez, Cavani sau Forlan ?
Tatarusanu:
-Nu ma tem io de astia, mie de Banel mi-e frica! ….
Comment
-
-
Italia, Anglia, Olanda, Croatia....Dinamo strange la o deplasare cat strange steaua la toate
Mon ami, cred ca voi va confundati cu MU, ca aveti aceleasi culori.
Stati mah acasa, ca sunteti obisnuiti.
Comment
Comment