Balgradean e un portar bun ... din pacate e la o echipa pe care nu o urmaresc asa ca nu prea am avut ocazia sa-i studiez plasamentul si reactiile dar din ce vad pe la stirile sportive are talent...dupa parerea mea cel mai bun portar roman la ora actuala este Pantilimon...pacat ca sufera de acelasi sindrom ca torje...adica prinde mai mult banca de rezerve decat primul 11. cat despre tatarusanu la faultul de ieri din careu el a inchis pe cazatura cu corpul doar o zona foarte mica din coltul scurt al portii lasind posibilitataea jucatorului care avea mingea sa-l dribleze catre centrul careului...tatarusanu trebuia sa se arunce cu zona pieptului catre minge si astfel ar fi atins mingea nu picioarele adversarului ...mai ales ca era in 6 metri trebuia sa intre ferm pe minge situatie in care daca atingea balonul jucatorul de pe atac putea sa faca si triplutulup ca nu se mai acorda nimic si ar fi inchis si o zona mai mare ce trebuia aparata.
Portarul poate atinge cu orice parte a corpului mingea in careu asa ca trebuie sa-si foloseasca tot corpul cand se pozitioneaza in careu ca sa dea cat mai putine posibilitati de executie adversarului...
ieri pe cazatura aia tatarusanu apara doar cu mainile ca restul corpului eta amplasat sa nu o dea ala in out de poarta....asta e parerea mea si din pacate concluzia dupa multele greseli facute de tatarusanu este ca nu are ce cauta in fotbalul mare...mai bine s-ar duce la dinamo sa stau si eu mai linistit :P
Portarul poate atinge cu orice parte a corpului mingea in careu asa ca trebuie sa-si foloseasca tot corpul cand se pozitioneaza in careu ca sa dea cat mai putine posibilitati de executie adversarului...
ieri pe cazatura aia tatarusanu apara doar cu mainile ca restul corpului eta amplasat sa nu o dea ala in out de poarta....asta e parerea mea si din pacate concluzia dupa multele greseli facute de tatarusanu este ca nu are ce cauta in fotbalul mare...mai bine s-ar duce la dinamo sa stau si eu mai linistit :P
Comment